Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ember már karácsonykor sem...

Az ember már karácsonykor sem lehet biztonságban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 25. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2011. dec. 25. 21:03
 2/19 anonim ***** válasza:
17%
A Kurucz-infó karácsonykor sem talál az ünnephez illő témát?
2011. dec. 25. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem már ki is sütötték, hogy "ork" volt az elkövető, és sürgősen ki kell vezényelni egy Martens-bakancsos magyargárda osztagot a XX. kerületbe, a betyársereggel meg 150 Wehrmacht-sisakos szittyamotorossal együtt, oszt lesz ott olyan rend, hogy ihajcsuhaj.
2011. dec. 25. 21:17
 4/19 anonim ***** válasza:
Mért? Szerinted nem lenne?
2011. dec. 25. 21:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Covenant: nem vagyunk kíváncsiak a fajvédő kommentjeidre. Te mindig a magyarok ellen vagy, ha csak teheted. Ilyen gusztustalan embert még nem láttam. Megöltek egy embert, de erre te semmi mással nem jössz, csak a baromságaiddal. Igen, ezt a cigányok csinálták. És Gyöngyöspatán is az volt, amikor kimentek felvonulni, hogy az emberek legalább biztonságban érezhették magukat.
2011. dec. 25. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
nem értem minek kell védeni a romákat, csak egy olyan védheti őket, aki még nem látta őket akcióban, meg elhiszi azt amit a tv-ben mondanak, én bizton állíthatom, hogy a cigányoknak igen is a vérükben van a bajkeverés, ahol járnak ott káosz van, én ezt számtalanszor megtapasztaltam az iskolában, utcán, mindenhol. Az iskolában belekötnek mindenkibe, agresszívak, amikor középiskolába jártam, megvertek egy gimist aki ebédelni jött. Amikor mentünk haza, cigányok álltak a rendőrség előtt (biztos bent volt a tezsvír). Amikor trolival utaztam 3 cigány jegy nélkül próbált utazni, de a sofőr elzavarta őket, le is szálltak, meg is fenyegették. Persze most jönnek a védők, hogy magyarok is bűnöznek, érdekes én eddig csak a cigányokat láttam így viselkedni, ilyen szemét alakkal aki magyar, max a kocsmában találkozni éjszaka pár üveg sör után.
2011. dec. 25. 21:51
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Covenantról már régóta tudjuk, hogy nincs esze a politikai kérdésekhez. :)
2011. dec. 25. 21:53
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Én nem védeni akarom őket, de hol olvasható a cikkben hogy cigány volt az elkövető?
2011. dec. 25. 22:15
 9/19 anonim ***** válasza:
14%

"Covenant: nem vagyunk kíváncsiak a fajvédő kommentjeidre."

Én pedig nem vagyok kíváncsi olyan oldalakra, amelyek minden bűncselekményt politikai célokra hegyeznek ki, illetve elítélem azokat a pártokat, amelyek saját népszerűsítésük érdekében karolnak fel bizonyos bűneseteket. Teljesen mindegy, milyen származású az elkövető, ilyen esetben rövid időn belül el kellene fogni illetve példásan meg kellene büntetni. De az, hogy nyilasnak meg német rohamsisakba öltözött motoros majmok vonulgassanak és bohóckodjanak a helyszínen, az enyhén szólva röhejes. Erről kívántam szólni, gondolom itt néhányan az utóbb említett maskarás társaság tagjai, illetve szimpatizánsai :)

2011. dec. 25. 22:19
 10/19 Antimod ***** válasza:

"de hol olvasható a cikkben hogy cigány volt az elkövető?"

A 20. kerület erre elég valószínűsítő tényező.

De nem tudom, miért veted fel, miért pont karácsonykor ne rabolnának ki valakit? :(

2011. dec. 25. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!