"Szerintem már ki is sütötték, hogy "ork" volt az elkövető"
És te kisütötted, hogy nem az volt? Majd meglátjuk melyikőtöknek lesz igaza.
"Én pedig nem vagyok kíváncsi olyan oldalakra, amelyek minden bűncselekményt politikai célokra hegyeznek ki"
És valaki lőfegyvert szorít a koponyádhoz, hogy mélységes megvetésed ellenére ezen oldalak olvasására kényszerítsen?
nekem a kérdés piszkálja egy kicsit a csőröm. "Az ember már karácsonykor sem lehet biztonságban?"... ezek szerint, ha nem karácsonykor követik el, akkor nem is olyan felháborító. ugyanígy lehet kérdezni, hogy "már április 18-án sem lehet biztonságban az ember?" vagy "már húsvét után kiskedden sem lehet biztonságban az ember?"
szerintem mindegy, hogy mikor történik (persze, nyilván, kinek jut eszébe a szeretet ünnepén gyilkolni) el kell fogni az elkövetőt, és meg kell büntetni.
a faji kérdésekbe nem szívesen mennék bele, mert igazságot úgysem tudnék tenni és az egyik fél belém kötne. elég annyi, hogy szerintem ezt a kérdést teljesen függetleníteni kéne a bűnesetektől, és teljesen mindegy, hogy kiköveti el, azonmód elkapni és példásan seggberúgni.
Sajnos ezek mindennapos dolgok és a színesfémtolvajok egészen addig szabadon művelhetik ezt, amíg csak szeretnék, mert nincs senki, aki tenne ellenük. Ha valaki netán veszi a bátorságot és felszólal ellenük, akkor az mindenféle szemét rasszistának ki van kiáltva, de nézzetek picit körül, hogy ők lépten-nyomon hirdetik, hogy utálják a fehéreket, ez mi ha nem rasszizmus? Ilyen világot élünk, mindenkinek mindent lehet, csak épp nem azt, ami a javát szolgálná a népnek.
Akinek baja van a magyarságtudatát ápoló emberekkel és még védi is a színesfémtolvajokat, azoknak ajánlanám a következő videót:
"Mert Covenant szerint a politikának nem kell a bűnözéssel foglalkozni... Eltűnik az magától... "
Ilyen marhaságot nem mondtam, és ne is adj a számba hazugságokat. Fogd már fel te szerencsétlen, hogy a náci uszítást és a soviniszta önbíráskodást ítélem el, nem a szigorú bűnüldözést.
covenant, szívemből beszélsz!
Te pedig, kedves kérdező, ne legyél ilyen paranoiás. Ki utál téged? Ki bántott? Ki volt magyarellenes, és mikor? Az az ilyen szobakurucok baja, hogy leülnek, gyorsan kitalálják, hogy őket mindenki utálja, utána körbefröcsögik a netet.
(Mielőtt magyarellenesnek minősítenél: senki nem bántott a kuruc(os) életfelfogást,életmódot, én szobakurucot írtam, ami ennek a megcsúfolása, elaljasítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!