A Fidesz mit tett a szegényekért, kisemberért?
Azt mondod, hogy tudod, hogy a Fidesz nem jól végzi a dolgát, de ennek ellenére támogatod?
Egy 21 éves lányismerősömre emlékeztetsz, aki jelenleg egy 53 éves férfivel van együtt már 3 éve és gyűlöli magát miatta, mert saját bevallása szerint soha nem arra vágyott, hogy egy nagypapakorú férfivel legyen együtt, szégyelli is őt, nem szívesen mutatkozik vele nyilvánosan, de azért őrülten szerelmes belé és nem akarja otthagyni.
Számomra el teljesen abszurd, de tit tudjátok.
"Szerint jelenkörülmények között az is csoda, hogy nem jutottunk a görög sorsra."
Bullshit.
Az egyébként nem igaz, hogy fejlesztette a tömegközlekedést. Hol fejlődött a tömegközlekedés?
Kerékpáros infrastruktúra fejlődése? Olyan abszolút nem történt, de ezt még csak nem is ígérték szerintem. Az én rezsim egy fillért nem csökkent, nem tudom, más hogy van vele... A tanárok valós órabére csökkent...
"ne legyünk telhetetlenek csak azért mert azok akik tönkre tették az országot azt állítják, hogy ők újra európa éllovasait tudnák csinálni az országból 3,5 év alatt... "
.... ez már a no comment kategória :D
"Magyarországnak is kell egy átmeneti időszak nem biztos, hogy sikerül, de legalább már idén már beértük a régiós átlagot."
Akkor max. az átlag csökkent hozzánk...
"a legszegényebb embereken nem segített eléggé"
Dehogy nem! Szerzett még sok pajtit nekik, hogy ne legyenek magányosak!
kedves kérdező!
nézd, a fidesz a világ legegyszerűbb pártja, ők azért jöttek létre, hogy hatalomra jussanak, és onnan a saját hasznukra fordítsák az országot, ilyen egyszerű az egész történet
ezért minden cselekedetükben és döntésükben ez van
azt mondtad, hogy sok helyen hallani, hogy csak a gazdagoknak kedveznek, én ezzel nem értek egyet, én úgy gondolom, hogy ők csak a fideszes gazdagoknak kedveznek, és ez nagy különbség
példát mondjak: rezsicsökkentés, családi adókedvezmény, egykulcsos adó, trafik mutyi, földmutyi, NAV-ügy (ha igaz, ez óriási botrány), játékgép mutyi
Magyarországon azért kell a középosztályt támogatni, mert ők tudnak munkát adni az alacsonyabb keresetüeknek, őkt tudnak fejleszteni. Aki elég okos és szorgalmas kitartó, az a legszegényebb rétegből is megtalálja azokat a kitörési pontokat, hogy végül maga is vállalkozzon.
Középosztály elszegényítése, mindig is a legkiszolgáltatottabb országok sorsa volt.
A szegényebb honfitársainknak az nem jelent segítséget, ha 10-20 ezerrel növeljük a bérüket, mert azzal tovább görgetjük a probléma gyökerét, hogy nincs és nem is kell itthon munkát teremteni. Miért a szegény ember a legolcsóbb élelmiszert veszi meg, a legolcsóbb termékeket keresni, a legolcsóbbnak hitt áruházakba jár. Ez pedig azt jelenti, hogy hiába lesz több pénze a fogyasztásra, azok az adóforintok a multik zsebét fogja tömni, akik pedig jellemzően hazai termékeket fognak árulni vagy pedig magyar terméket, de a termelő a haszonból csak nagyon keveset kap.
Ezért célszerű annak a fogyasztónak adni ezt a potenciált, aki foglalkoztat, aki eltudja költeni szolgáltatásokra, aki eltud menni üdülni, vagy meg tudja venni a magyar terméket, vagy szolgáltatásokat tud venni vásárolni ...
Utolsó!
A logikát értem, és köszönöm, hogy elmagyaráztad. Egy dologban vitatkoznék:
"A szegényebb honfitársainknak az nem jelent segítséget, ha 10-20 ezerrel növeljük a bérüket,"
Pedig hatalmas segítség lenne az a 10-20 ezer, hidd el. :D
"nézd, a fidesz a világ legegyszerűbb pártja, ők azért jöttek létre, hogy hatalomra jussanak, és onnan a saját hasznukra fordítsák az országot, ilyen egyszerű az egész történet"
Annyira egyszerű a történet, hogy minden pártunk ilyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!