Miért jó a baloldal?
Jobb oldali vagyok. Nem értem a baloldaliakat. Elmagyarázom én miért tartom jónak a jobboldalt:
Mert védi a hazai termékeket. Mert alap értékeket képvisel.
Nem engedi hogy más nem hazai előnyben részesüljön. Tiszteli a kultúrát.. stb. Még rengeteg dologban ott van de egyenlőre ezek
most a balosokat kérném meg hogy magyarázzák el nekik miért tetszik a baloldal és ne úgy hogy márpedig a jobboldal rossz hanem hogy miért jó a bal?
Na erre voltam kíváncsi köszönöm. (am nagyon is önös érdekeket néznek és áll toleránsak csak addig adnak elfogadást amíg kell a szavazat, valójában sokkal kevésbé törődnek pártfogoltjaikkal mint a jobboldal)
De ez legalább válasz volt.
23:59 re gondolok
Ezeket nevezem érveknek
Most ezt mért mondod?
Az az érved hogy a baloldal toleráns nem?
Szóval elfogadó és tolerál sok olyat amit a jobb nem..
Ezt el tudom fogadni érvnek.
Nem cinikusan írtam ne érts félre
Mert az embereket ténylegesen egyenlőnek kezeli, nincsenek bújtatott előjogok és deviánsnak minősített csoportok. Egyének vannak, azonos lehetőségekkel.
Mert a hazai termékkel szemben a racionális gazdálkodást képviseli, amitől mindenkinek jobb lesz.
Mert alapértékeket képvisel.
Mert mer újítani, fejlődni, ott, ahol a jobboldal fél, és magára zárná inkább az ajtót.
kedves kérdező!
nagy tévedésben vagy, amiket leírtál, az a baloldal értéke
a jobboldaliság a magántőke védelmére épül, a szabad piacra és a fejlődés záloga a verseny
ezzel szemben a baloldali gondolkodás védi a magántőkével szemben a közösségi (hívd: hazai, nemzeti, országos, állami) érdekeket, a baloldal erősíti az állami/nemzeti szerepvállalást egy ország életében
ez öngól volt kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!