Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A agyar baloldal sportot űz...

A agyar baloldal sportot űz abból, hogy olyan témákban szólaljon fel, ami vagy nem érinti a magyar társadalmat, vagy egyenesen irritálja?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van ez.

kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna, ha ezt Borsodba szervezik.

Ott szembesültek volna a dolgokkal, lehet rendőri jelenlét is kellett volna, de azért, hogy a "demonstrálókat" védjék.

2013. nov. 24. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
ki az a barom aki elmegy tüntetni a cigányokért.. ugyan mi hasznot hajtanak a hazának?
2013. nov. 24. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát ez az.

Én is budapesti lakos vagyok, a mi környékünk is ilyen hülyékkel van tele.

Soha nem láttak még olyan egyéneket, akikért tüntetnek, de ezen a környéken nincsenek is.

Szoktam nekik mondani, hogy látogassanak el Ózdra meg Tiszabőre, de erre azt mondják, hogy rasszista vagyok meg fasiszta.

Nem is szoktam nekik köszönni az utcán.

2013. nov. 24. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
.
2013. nov. 24. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
"A agyar" XD
2013. nov. 24. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Ez a politika. A politikusoknak is kell legyen valami játékuk.
2013. nov. 24. 18:34
 6/11 tetro ***** válasza:

18.05

jó lehet a szomszédodnak lenni... :D

2013. nov. 24. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:

6.

Miből gondolod, hogy én vagyok a gonosz?

Ők szokták a kutyáikat a mi házunk közelébe tojatni és nem szedik fel.Megfigyeltem párszor az ablakból.

Emellett egyszer krétával egy horogkeresztet rajzolt valamelyik libsi a házunk elé, a járdára.

Ez előtt sem szerettem a liberális embereket, de ezek után főleg ellenszenvesnek tartom őket.

2013. nov. 24. 18:56
 8/11 tetro ***** válasza:

18.56

mert ellenségeskedsz. mindegy, hogy jó vagy rossz vagy. nem is állítottam, hogy bármelyik lennél, de láthatólag egy ellenségeskedő túlfűtött egyén vagy. még csak nem is köszönsz a szomszédaidnak...

ráadásul bárgyú buta módon általánosítasz. Bizonyára a "liberálisok" rajzolták a horogkeresztet a járdára előttetek, és nem egy 12éves gyerek... És ez alapján már utálhatsz is minden liberálist. És mindenki liberális, akire te azt mondod... Remek lehet a szomszédodnak lenni.

2013. nov. 24. 19:00
 9/11 A kérdező kommentje:

8.

12 éves gyerek nem tud olyan szabályosan rajzolni, és nem jutna eszébe úgy lerajzolni.

Ők sértődtek be először.

Eleinte nem volt annyira rossz a kapcsolatunk, de aztán előjöttek a különbségek.

Kérdezték, hogy mi az álláspontunk bizonyos dolgokról.

És, hát nem akartunk hazudni.

Ezután ellettünk könyvelve gonosznak, meg kitudja minek.

Meg mindenféle gúnynevet találtak ki rám és a családtagjaimra,Don Corleone Führerin...stb

Ők viszont tényleg liberálisok, annak is vallják magukat.

2013. nov. 24. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kérdező, te sok mindent félreértesz, azért kérdezheted ezt.

Az említett téma téged lelkesít, az esemény témája téged nem érint, vagy irritál. Hogy mi erről a magyar társadalom véleménye, azt sok ok miatt nem tudod, csak nevében próbálsz nyilatkozni. Nem a magyar baloldal űz sportot, azt te teszed. A magyar baloldal (kiket te annak tartasz) vagy nem az, vagy csak nagyon halk hangon nyilvánul meg. Annak is sok oka van, miért így tesz. Részint nincs szüksége az acsarkodásodra, részint nem mer megszólalni, részint alaptalanul fél, hogy a gondolatai közízlést sértenek. Annyira sulykolják, hogy már ő is azt gondolja, közízlés. Nem az, bármilyen sokan is hangoztatják vakbuzgón.

Ez egy téma, amiről néhányan úgy gondolták, hangot kell adni neki. Még csak azt sem mondom, hogy jól fejezték ki magukat mindig. Kétségtelen vannak súlyosabb problémák is. A baj mindössze az, hogy vagy nincsenek partnerek (legfeljebb gyűlölködő ellenségek) a megvitatásukra, vagy már lehetőség sincs a megvitatásukra.

Itt tartunk.

2013. nov. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!