Nagyon szomorú vagyok. A politika tönkretette a házasságomat. Mit tegyek?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:02
"Nem szolgált semmilyen idegen érdeket.Ha nem vettük volna fel a kereszténységet akkor a keresztény Európa együttes erővel kinyírt volna minket."
Milyen keresztény Európa? Csak szólok, hogy a Német Császárságon kívül Európa igen nagy hányada nem volt ám keresztény!
Normannok, vikingek, szászok, lengyelek, britek és még jópár másik nép nem volt ekkor keresztény. Mint ahogy mi sem. Tőlünk nyugatra a németek voltak azok, meg délre Bizánc. Pont.
"A magyar törzs-nemzetségfők többsége István pártján állt,csak volt pár "nagy" aki személyes érdekből nem.
Ezeket leverte,néhol német segítséggel ez igaz."
A német segítség azért kellett, mert nem "pár" volt, aki ellene szegült. Koppány, Ajtony, Gyula. Ez úgy nagyjából az ország harmada. Szerintem elég jelentős erő, főleg ha figyelembe vesszük, hogy voltak semlegesek is páran.
"Koppány is keresztény volt és valószínűleg ha ő kerül hatalomra ő is államvallássá teszi a kereszténységet,csak nem katolikus hanem ortodox formában."
LOL :)
Nem vagyok provokátor.
Csak két kisgyermek édesanyja, aki nem tud sok időt tölteni a gép előtt. Ma már haza se jött a férjem...egyedül kellett mindent csinálnom...mondjuk ha itthon van akkor is ez van...hagyjuk.
Na a politika sosem lesz a szívügyem, és a férjemnek soha semmit sem fogok megköszönni.
Viszont köszönöm azoknak a válaszolóknak akik a kérdésemre válaszoltak...
A férjemmel nem lehet beszélni. Sík hülyének tart...pedig nem vagyok az.
Az én életemben sosem volt helye a politikának...de 1 éve elvitte a férjemet. Sajnálom őt...én meg új életet kezdek...ennyi.
Visszatérve a kérdéshez vagyis a kérdező problémájához:
Szerintem nem mindenre a megoldás a válás.Próbálj meg higgadtan beszélni vele erről.Vagy ha végképp nem megy akkor menjetek el házassági tanácsadóhoz.
Már volt pár ismerősöm akinek bejött...
Igen csak akkor mivoltunk a globalogazdik, és mások szervezkedtek a hadjáratain portyái ellen.
Ma meg mi sz§punk, és itt portyázik a teszkó.
Nagyon nem mindegy hogy a f@sznak melyik végén állsz!
Kérdezd meg a férjed hogy hogyan hívják a teljes nevén?
Jobbik ? Erzsi, Kati? Vagy hogy?
Gyanússsssssss.
Ha haza sem megy, akkor hol van? Hogyan lehet éjjel "jobbikoskodni"? Nem lehet, hogy szórakozni jár valahová, ez a hazafias duma meg csak alibi?
Persze a politika már évek óta hülyíti az embereket, és tudom, hogy sok családban eddig is pattanásig feszültek az indulatok. Sőt... Tíz évvel ezelőtt elképzelni sem tudtam volna, hogy társkeresés során még ha egyébként minden tényező stimmelne, egyedül a politikai nézetkülönbségek is eltéríthetik egymástól a fiút és a lányt. Baráti körömben is vegyesek a pártpreferenciák, és ez mondhatom, nem használt a viszonyunknak. Többször előfordult már, hogy heves vitába torkollt az este, amely levitte a hangulatot a fagypont alá... :(
nem pontoztam föl és le senkit...én nem értek és nem is akarok érteni a politikához.
Elolvasva amiket írtatok...hát...el vagyok keseredve...ilyen világba szültem 2 gyereket....nem vagyok normális.
Jó éjt nektek!
"Elolvasva amiket írtatok...hát...el vagyok keseredve...ilyen világba szültem 2 gyereket....nem vagyok normális."
Nem a világ a hibás. Ha a világ lenne a hibás, akkor minden férfi olyan lenne, mint a férjed, vagy minden feleség abba a helyzetbe került volna, mint te.
Ezzel szemben a valóság az, hogy nagyon kevés ember szenvedélye a politika.
Végig kellene gondolnod azt is, hogy mi az, ami a férjedet elűzi otthonról, hogy a magánéletéből kimeneküljön a politikába.
Talán sikertelen a munkájában és odaveszett az önbizalma, a hétköznapokat vesszőfutásnak érzi, és ezért egy másik világban szeret élni, ahol elfelejtheti a főnököt, vagy a pénzkuporgatást, vagy a családi konfliktusokat. Vagy te vagy vele szemben követelőző, hideg. Vagy csak így érzi. Ki tudja, mi lehet az oka. De ne feledd: ezt a jelenséget nem lehet pusztán a pártokra vagy a politikára kenni, mert a legtöbb ember mégsem politikaőrült.
Ha a férjed a politikai cselekvésben találja meg igazán önmagát, akkor ez azt is jelenti, hogy a családban viszont nem. Tehát ez a jelenség másik oldala, amit te tudsz megfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!