Nagyon szomorú vagyok. A politika tönkretette a házasságomat. Mit tegyek?
az a gond, hogy Magyarországon 3 dologhoz ért mindenki.. a közlekedéshez, a focihoz és a politikához. Az hogy ma ilyen állapotok vannak ennek köszönhető. Az emberek túl nagy figyelmet fordítanak a politikának - és a másik oldalról a politikusok hisznek túl sokat magukról, hogy nekik mindenbe bele kell szólni, mindig ott kell lenniük mindenhol, és persze hogy mindent jobban tudnak.
Na most ezzel gondolom nem sokat segítettem, de amúgy a férjed mondhatni "tipikus jobbikos" módjára gondolkozik. Sz*rni bele, majd ő megmondja a frankót. Ezt csinálják, önjelölt igazságosztók. Sajnálom :(
Érdekesebbé lehet tenni a házaséletet is még egy kis politikai játékkal.
Öltözz Morvainak, Vagy Budai B nek és mond a férjednek hogy ő meg legyen Orbán vagy Vona.
És akkor mehet a huza-vona! Ki is próbálom, egy kis „betegesség „belefér az életbe.
Politika a hálószobában. Ez már a vég...
Szerintem meg csak egy lehetőség
"Hogyan tartsuk a jobbikosunkat?"
Útmutató kis kedvenceink gondozásához.
"Hogyan tartsuk a jobbikosunkat?"
Útmutató kis kedvenceink gondozásához.
Te miről beszélsz? Ez az ország még csak korrupt, MSZP, SZDSZ, MDF, Fidesz seket tartott el, méghozzá 20 éven keresztül és nem is akár hogyan! Pedig ők elég nagy állatok! És nem is kedvencek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!