Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon szomorú vagyok. A...

Nagyon szomorú vagyok. A politika tönkretette a házasságomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem meg akarja váltani a világot, minket meg teljesen elhanyagol. Nagyon kétségbe vagyok esve. Most szültem nemrég...és el fogok válni...:(
2009. nov. 18. 15:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
57%
Isten? azért ez baromság, mert aki nem hisz istenben az már megszegi a jobbik törvényeit v mi?
2009. nov. 18. 16:46
 12/49 anonim ***** válasza:
14%

az a gond, hogy Magyarországon 3 dologhoz ért mindenki.. a közlekedéshez, a focihoz és a politikához. Az hogy ma ilyen állapotok vannak ennek köszönhető. Az emberek túl nagy figyelmet fordítanak a politikának - és a másik oldalról a politikusok hisznek túl sokat magukról, hogy nekik mindenbe bele kell szólni, mindig ott kell lenniük mindenhol, és persze hogy mindent jobban tudnak.

Na most ezzel gondolom nem sokat segítettem, de amúgy a férjed mondhatni "tipikus jobbikos" módjára gondolkozik. Sz*rni bele, majd ő megmondja a frankót. Ezt csinálják, önjelölt igazságosztók. Sajnálom :(

2009. nov. 18. 16:58
 13/49 anonim ***** válasza:
72%
utolsó, az eleje a hozzászólásodnak igaz, a vége baromság.
2009. nov. 18. 17:00
 14/49 anonim ***** válasza:
74%
Törvényeit nem,de ellent mond a párt eszmeiségének.A Jobbik egy vállaltan nemzeti-keresztény párt mely a keresztény erkölcsiséget preferálja.
2009. nov. 18. 17:01
 15/49 anonim ***** válasza:
58%

Érdekesebbé lehet tenni a házaséletet is még egy kis politikai játékkal.

Öltözz Morvainak, Vagy Budai B nek és mond a férjednek hogy ő meg legyen Orbán vagy Vona.

És akkor mehet a huza-vona! Ki is próbálom, egy kis „betegesség „belefér az életbe.

2009. nov. 18. 17:07
 16/49 anonim ***** válasza:
81%
Politika a hálószobában. Ez már a vég...
2009. nov. 18. 17:33
 17/49 anonim ***** válasza:
62%

Politika a hálószobában. Ez már a vég...

Szerintem meg csak egy lehetőség

2009. nov. 18. 18:08
 18/49 anonim ***** válasza:
73%
Ezert elvalni??????Egyszer meg buszke leszel ra,hogy ilyen kitarto!Mindenki akinek leesik a tantusz es jobbikossa valik ideiglenesen "megorul"Mert nagyon gyorsan el szeretne mindenkinek ezt mondani!Nagyon is jol csinalja!Legyel egy kicsit elnezobb vele!Vagy a legjobb enyhites erre az az hogy toltcs egy kis idot itt a magyar poltika temakorbe es meg fogod erteni miert a nagy buzgosag!
2009. nov. 18. 18:36
 19/49 anonim ***** válasza:
54%

"Hogyan tartsuk a jobbikosunkat?"

Útmutató kis kedvenceink gondozásához.

2009. nov. 18. 18:43
 20/49 anonim ***** válasza:
76%

"Hogyan tartsuk a jobbikosunkat?"

Útmutató kis kedvenceink gondozásához.

Te miről beszélsz? Ez az ország még csak korrupt, MSZP, SZDSZ, MDF, Fidesz seket tartott el, méghozzá 20 éven keresztül és nem is akár hogyan! Pedig ők elég nagy állatok! És nem is kedvencek!

2009. nov. 18. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!