Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon szomorú vagyok. A...

Nagyon szomorú vagyok. A politika tönkretette a házasságomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem meg akarja váltani a világot, minket meg teljesen elhanyagol. Nagyon kétségbe vagyok esve. Most szültem nemrég...és el fogok válni...:(
2009. nov. 18. 15:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
15%
istent kihagyhatnák mi ezért nem szavazunk rájuk kb 15-en.
2009. nov. 18. 19:11
 22/49 anonim ***** válasza:
Miért mi a bajod az istenhittel vagy a kereszténységgel?
2009. nov. 18. 19:19
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem a kérdező csak provokátor. Nem kell komolyan venni.

2. Bár nem tőlem lett kérdezve, de a kereszténységet én sem keverném bele a politikába, meg sok más sem körülöttem. Az én környezetemben velem együtt közel 50 embert veszít ezzel a Jobbik.

Semmi baj a kereszténységgel. Mindenki azt vall, abban hisz, amiben akar.

De semmi köze nincs a politikához. Az meg külön mulatságos, hogy keresztény is, meg ősmagyar is egyszerre.

A keresztények gyilkolták le az ősi magyar hit követőit.

Most akkor melyiket kövessük? keresztény erkölcsöket, vagy az ősmagyar erkölcsöket? Csak mert a kettő nem ugyanaz.

Turul legyen, vagy kereszt? Mert nem mindegy.

Ja, és bármelyik is legyen, egyik sem politika!

2009. nov. 18. 19:45
 24/49 anonim ***** válasza:
Hát, ha már offolunk... Első szent királyunk akkori szemmel nézve az idegen érdekek és a "globalizáció" kiszolgálója volt, a saját népével szemben. Ebből is látszik, hogy felesleges vérre menni a dogmák miatt, mert egyáltalán nem biztos, hogy jó ügyet szolgálunk vele.
2009. nov. 18. 19:54
 25/49 anonim ***** válasza:

"utolsó, az eleje a hozzászólásodnak igaz, a vége baromság."

A te hozzászólásodnak meg semmi köze a kérdéshez. ;) (mégis te kaptál több pontot. ez van ha elfogultan és szimpátia alapon osztják az emberek a pontokat - pont mint a politikában!

2009. nov. 18. 20:08
 26/49 anonim ***** válasza:

Én ez a hozzászóló vagyok, még az első oldalról:

"Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:31"

Csak vigasztalni szeretnélek, mert ehhez képest a 22% szép eredmény. Pedig szerintem én sem mondtam rosszat :-) Való igaz, nem kíméltem a kérdező férjeura idoljait, úgy veszem, a negatív rekord ennek szól :-DD

2009. nov. 18. 20:13
 27/49 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem a kérdező csak provokátor."

Szerintem is.

"Az én környezetemben velem együtt közel 50 embert veszít ezzel a Jobbik."

Ha csak ezért,akkor igen retardált egy környezeted lehet.Szavazzatok csak a magyarellenes MSZP/SZDSZ-re meg a mindentől elhatárolódó Fideszre.

"De semmi köze nincs a politikához."

Ahol szexuálisan aberrált barmok,köcsögök,pedofilok büszkeségmenetelnek az utcán,ahol a drogok liberalizációja mellett kampányolnak,ahol idegeneknek kiárusítják az országot,ahol egy primitív kisebbség terrorba tartja a magyarságot,ahol a társadalom egy hanyatló tényező,ahol a hagyományos családmodell egy elmúló dolog....ott szükség van a keresztény erkölcsökre társadalom és kultúrpolitikai szinten.

"Az meg külön mulatságos, hogy keresztény is, meg ősmagyar is egyszerre."

Az "ősmagyarok" már a Kárpát-medencébe érkezésük előtt kapcsolatba kerültek a keleti kereszténységgel és sokan a vezetőrétegben felvették a vallást.

Tehát a kettő dolog nem zárja ki egymást.

"A keresztények gyilkolták le az ősi magyar hit követőit."

A keresztényekre nem lehet kollektívan ráhúzni ezt,az a Római Katolikus Egyház volt és magyar királyok voltak.

Most akkor melyiket kövessük? keresztény erkölcsöket, vagy az ősmagyar erkölcsöket? Csak mert a kettő nem ugyanaz.

Épphogy a kettő az "erkölcsi mondanivaló" tekintetében majdnem ugyanaz csak a vallási "rizsa" kicsit más.

Az ősmagyarok erkölcsisége a keresztény erkölcs talpkövének számító tízparancsolatnak egyátalán nem mond ellent sőt.

"Turul legyen, vagy kereszt? Mert nem mindegy."

Egyik nemzeti jelképünk másik vallási jelképünk,mind2ő hozzánk tartozik.

"Ja, és bármelyik is legyen, egyik sem politika!"

Éppen most kell elővenni a nemzeti jelképeinket mikor a globális erők próbálják társadalom-kultúrpolitikai síkon kiirtani belőlünk a nemzeti öntudatot,erkölcsöt,tartást azért hogy a magyarok ellenkezés nélkül tűrjék hogy felvásárolják a hazájukat.

2009. nov. 18. 20:38
 28/49 anonim ***** válasza:

"Első szent királyunk akkori szemmel nézve az idegen érdekek és a "globalizáció" kiszolgálója volt"

Globalizáció a kora középkorban?:D...LOL...

Nem szolgált semmilyen idegen érdeket.Ha nem vettük volna fel a kereszténységet akkor a keresztény Európa együttes erővel kinyírt volna minket.A magyar törzs-nemzetségfők többsége István pártján állt,csak volt pár "nagy" aki személyes érdekből nem.

Ezeket leverte,néhol német segítséggel ez igaz.

Különben ha Koppány kerül hatalomra akkor sem marad "pogány" az ország.Koppány is keresztény volt és valószínűleg ha ő kerül hatalomra ő is államvallássá teszi a kereszténységet,csak nem katolikus hanem ortodox formában.

2009. nov. 18. 21:02
 29/49 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:38

"Ha csak ezért,akkor igen retardált egy környezeted lehet.Szavazzatok csak a magyarellenes MSZP/SZDSZ-re meg a mindentől elhatárolódó Fideszre."

Nem írtam, hogy kire-mire szavazunk, így kár is ezen rágódnod, mert erősen mellétrafáltál.

A retardált meg inkább talán rád jellemző az írásod és megnyilvánulásod alapján, de mindegy.

"ott szükség van a keresztény erkölcsökre társadalom és kultúrpolitikai szinten."

Mármint olyan keresztény erkölcsökre, ahol pedofil papok erőszakolják meg a gyerekeket, az állam évente tízmilliárdokat költ a néphülyítő keresztény dogmák népszerűsítésére, ahol a papok az adónkból milliós autókkal furikáznak, miközben emberek ezrei alszanak a szabadban telente, stb.?

Hát tudod, ebből a keresztény erkölcsből én nem kérek.

"Tehát a kettő dolog nem zárja ki egymást."

Ősmagyar vallásról beszéltem. De nem baj, ha nem értetted.

"A keresztényekre nem lehet kollektívan ráhúzni ezt,az a Római Katolikus Egyház volt és magyar királyok voltak."

Aha. Értem. Akkor tudod mit? Mondd már el, hogy a Jobbik miért támogatja azt a katolikus Egyházat, amelyik a táltosokat kivégeztette, elüldözte?

De látom, továbbra sem érted a kettősséget. Túl jól működött az agymosás. :)

"Épphogy a kettő az "erkölcsi mondanivaló" tekintetében majdnem ugyanaz csak a vallási "rizsa" kicsit más."

Aha. Persze. Látom, "jól ismered" a táltosok hitét. Meg gondolom soha nem hallottál még Hadúrról sem. Mondd, a "Ne ölj" paranccsal hogy egyeztethető össze egy hadisten? :)

"Egyik nemzeti jelképünk másik vallási jelképünk,mind2ő hozzánk tartozik."

Mármint kinek a vallási jelképe? Mert nekem nem. Meg még vagy pármillió magyarnak sem.

"Éppen most kell elővenni a nemzeti jelképeinket mikor a globális erők próbálják társadalom-kultúrpolitikai síkon kiirtani belőlünk a nemzeti öntudatot,erkölcsöt,tartást azért hogy a magyarok ellenkezés nélkül tűrjék hogy felvásárolják a hazájukat."

Egyetértek. Ezért is ne keverjük ide a keresztet meg a kereszténységet.

Egyrészt mert az is csak egy globalista (a maga korában persze), ránkerőltetett baromság volt.

Másrészt meg egyáltalán nem nemzeti jelképünk a kereszt. Vagy ha a kereszt jelképünk, akor a turult tegyük félre.

De tudom, a Jobbiknak azért van egyszerre mindkettő a hangoztatott elvei között, mert így a régi magyar hitnek a követőit is, meg a keresztényeket is magához tudja csalogatni. A sok fanatikus meg beeszi ezt is, mint annyi minden mást már a történelem folyamán.

2009. nov. 18. 21:12
 30/49 anonim ***** válasza:

Globalizáció a kora középkorban?:D...LOL...

Nem véletlenül tettem a fogalmat idézőjelbe ;) A lényeg akkor és ma is ugyanaz: fennmaradni a történelem viharában úgy, hogy nem megyünk fejjel a falnak. István nagyon helyesen felismerte azt, hogy szívóskodással, elszigetelődéssel az égvilágon semmire nem megyünk, csupán ellenségeket szerzünk magunknak, akik előbb-utóbb összefognak ellenünk és vége a magyaroknak. Na, ezért lettünk katolikus ország.

Ma EU-ról, NATO-ról és monetáris únióról beszélünk, és úgy gondolom, a mögöttes elv hasonló. Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de puszta tagadással, kiválással nem a világgal tolnánk ki legjobban, hanem saját magunkkal.

Egyébként (most abba a vitába nem kívánok belemenni, hogy Koppány és követői keresztények voltak-e vagy sem) tökéletesen igazad van abban, hogy ennyin múlt, hogy ma Magyarország döntően rk. vallású ország. Ha kicsit másként alakul a történelem, simán lehetnénk például ortodox vallású ország.

Igazság csak egy van, legyen az ember a Föld bármelyik szegletén. Ha akkor másként alakulnak a dolgok, akkor ma más lenne az igazság? Én ezért nem állok ki egyetlen vallási irányzat mellett sem teljes mellszélességgel.

2009. nov. 18. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!