Nagyon szomorú vagyok. A politika tönkretette a házasságomat. Mit tegyek?
"A politika tönkretette a házasságomat"..."A férjem meg akarja váltani a világot"
Hmm érdekesen hangzik.De ez a kérdés szerintem inkább a "Szerelem és Szex" témakörbe való.
Amúgy politikus a férjed vagy micsoda?
vannak emberek akik szeretnék elérni, hogy jó legyen az országban, no korruptság, stb.
A gond az, hogy az emberek iszonyatosan hülyék és már nem csak a politikusok, hanem az átlag emberek is a bűnözőket védik, mert ennyire hülyék. És ha a férjed a jó útra akarna menni, akkor bizony nagyon sok ellenséget szerez magának.
Hát, az szomorú hogy ha ez a mai politikai őrület az ember magánéletébe is begyűrűzik. Sosem szabad olyan elvakultnak lenni, hogy az ember a politikát szent hivatásnak, isteni küldetésnek érezze: fontos dolog, vitathatatlan, de nem szent, szakrális, transzcendens, nem mindenek fölötti.
Talán pontosítanod kellene, hogy mi is a baj?
(Azt meg már meg sem merem tippelni, melyik párt elkötelezett híve a férjed, mert keményen le lennék pontozva. Mondjuk már így is le leszek. :) )
Figyelj, ülj le vele és beszéljétek át. Szerintem megoldható, hogy több időt fordítson rátok. Tudom ma divat a válás, de ez nagyon komoly dolog, ráadásul most szültél.
Mindenképp azt mondom üljetek le és rágjátok át magatokat a dolgokon, ha ő Jobbikos akkor a családnak is nagyon fontosnak kell, hogy legyen. Gondolj bele abba is, hogy talán te sem tolerálod megfelelően a dolgait.
Ha ő tényleg segíteni szeretne az embereken akkor kétlem, hogy rossz ember a férjed.
Ha jobbikos, szerintem tarts ki. Jövő tavasszal bekerülnek a Parlamentbe, és kezdődik a józanodás. A szélsőséges politika hatásos a gerillaharcban, de a tettek mezején mindig elvérzik ;-) (Ezt persze így ne mondd neki, mert dührohamot kap...)
Próbálj meg finoman beszélni vele, hogy megér-e annyit a politika, hogy rámenjen az életetek. Ott vagy te, ott a gyerekek, és a jövőtök. Ezt vállaltátok együtt, elsősorban nektek tartozik felelősséggel. A jobbikosok kereszténynek és konzervatívnak vallják magukat. Egy ilyen szemléletű embernek pedig a család kellene, hogy az eszménye legyen.
Előbb-utóbb úgyis rá fog jönni, hogy őt is és sokakat másokat is csak kihasznál a politika. Azok, akik ma hergelik a népet, uszítanak mások ellen, és csatasorba állítják az országot, ha komolyra fordulna a dolog, a frontvonalak mögött kortyolnák a konyakot, és röhögnének a sok szerencsétlenen. Nekik a karrier a fontos, és nem érdekli őket, hogy tönkreteszik az ország lelkiállapotát, és az emberek életét.
Idézz neki a Jobbik alapító nyilatkozatából:
"Magyarország jövőjét a tradicionális közösségek - család, szűkebb pátria, egyházak, nemzet - megtartó erejének újbóli felfedezésében látjuk."
Egy Jobbikosnak 3 fontos dolog van az életében:Isten,Haza,Család.
Ha ebből valamelyiket is elhanyagolja(most éppen a családot)akkor az eszmeiségét szegi meg.
Tudasd ezt vele azt hátha megváltozik.
De te is stupid vagy mert ilyen hülyeségeken rágódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!