Hogy gondolta az LMP, hogy lehet más a politika?
"de nem láttam még rajtuk, hogy más lenne a politika."
Rajtuk kéne látnod, vagy az egész országon? :)
"Ugyan olyanok mint a többi politikus..."
ezt kifejtenéd?
rajtuk nem láttam, hogy tennének a más politikáért
ugyan olyanok mint a többi politikus pl ha felszólalnak a parlamentbe kb azt mondják mint a többi csak a saját elvükre lefordítva
de te azt mond meg miben más az ő politikájuk mint az összes többié? mert az oké, hogy teljesen más mint a fidesz, jobbik, MSZP de ennyi erővel az MSZP is másabb mint a jobbik LMP fidesz tehát nekik is lehetne az a nevük hogy lehet más a politika....
"rajtuk nem láttam, hogy tennének a más politikáért
ugyan olyanok mint a többi politikus pl ha felszólalnak a parlamentbe kb azt mondják mint a többi csak a saját elvükre lefordítva "
Így működik a pártrendszer. mindenki a saját elvei (már ha van neki) szerint politizál.
"de te azt mond meg miben más az ő politikájuk mint az összes többié? "
Józanabb, de egy kicsit még gyerekes. Jelen pillanatban ők azok, akik már viszonylag mentesek a kádári örökségtől. A Jobbik is részben még mindig a rendszerváltás problémáiból táplálkozik, az MSZP utódpárt, a Fidesz pedig szintén ebből táplálkozik.
mert az oké, hogy teljesen más mint a fidesz, jobbik, MSZP de ennyi erővel az MSZP is másabb mint a jobbik LMP fidesz tehát nekik is lehetne az a nevük hogy lehet más a politika...."
Ez elég furcsa gondolatmenet. Talán nem csak a szlogent kéne nézned, hanem a programjukat is, ha érdekel. Nyilvánvalóan a pártok azért pártok, hogy minél inkább különbözzenek egymástól. Ezt hívják demokráciának.
gondolom igen.
mondjuk a gyerekesség nem pozitív tulajdonság, nem azért írtam.
Azért elég szomorú, hogy be lehet kerülni ma magyartországon a parlamentbe, csak azért mert józanul gondolkozol.
Mondjuk az is belesegített, hogy mindenhol őket lehetettt látni biztos összedobták a pénzt a kampányra józan gondolkodással
"Azért elég szomorú, hogy be lehet kerülni ma magyartországon a parlamentbe, csak azért mert józanul gondolkozol."
Ezzel mi a baj?
Szerintem pont az a szomorú, hogy úgy lehet bekerülni, hogy minél többet hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!