Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy gondolta az LMP, hogy...

Hogy gondolta az LMP, hogy lehet más a politika?

Figyelt kérdés
Oké elhiszem hogy lehet más, de nem láttam még rajtuk, hogy más lenne a politika. Ugyan olyanok mint a többi politikus...
2011. szept. 16. 18:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"holott parlamenti pártok közül egyedül még ők nem voltak kormányon"

az LMP sem volt, bármennyire is szeretnéd SZDSZnek beállítani :)

2011. szept. 18. 17:25
 22/29 anonim ***** válasza:

" pedig igencsak kiutálja őket a média, a pártok mindenki "

Tán nem véletlenül, van alapja...

Tudod fejlett országokban nem túl menő a populizmus és a gyűlölködés... (még ha burkoltabb is)

2011. szept. 18. 17:26
 23/29 anonim ***** válasza:

"az lmp agyon volt reklámozva az összes többivel együtt és így kapott pár százalékot "

Annyira nem. Sok volt az aktivista, de a médiában nem jelentek meg többször mint a Jobbik. A Jobbik magának köszönheti, mivel a fellépéseik általában botrányosak (most nem a lakossági fórumokra gondolok) voltak. Egyébként az ő aktivistáik is aktívak voltak.

"ha az embereknek van esze és neked van igazad akkor miért nem az lmp kormányoz most 2/3on? "

Mert nincs meg hozzá az infrastruktúrája, továbbá ilyenkor mindig az addigi legerősebb ellenzéki párt felé billen a mérleg. Amit csinálsz azt Szalmabáb érvelésnek hívják.

[link]

"oké, hogy vannak hülyék akik a fideszre mszp-re és jobbikra szavaznak de a szavazó állampolgárok felének(kb annyi ment szavazni) csak a 10-20%ának van annyi esze, hogy az lmp-re a legkisebb rosszra szavazzon?"

nem nincs, és már írtam fentebb, hogy miért nem szavaztak rájuk (nem volt elég jelölt, alapszervezet stb.)

2011. szept. 18. 17:29
 24/29 A kérdező kommentje:

jó, akkor hol volt eddig az lmp?

tegyük fel véletlenül sem az szdsz-ből jönnek, akkor az eddigi 10% kire szavazott? 20 éven keresztül senkire?...

és amostani LMP-s országgyűlési képviselők kire szavaztak?

2011. szept. 18. 17:32
 25/29 A kérdező kommentje:

jesszus még belinkeli hogy vitázok...:D

nekem ne hablatolj össze vissza, az LMP ha a legjobb párt a négy közül, és az embereknek van egy csepp esze akkor ő van most hatalmon

2011. szept. 18. 17:34
 26/29 anonim ***** válasza:

"tegyük fel véletlenül sem az szdsz-ből jönnek, akkor az eddigi 10% kire szavazott? 20 éven keresztül senkire?...

és amostani LMP-s országgyűlési képviselők kire szavaztak?"

mondom én, hogy neked a szavazótáborral van bajod és nem tudod szétválasztani a szavazótábort a pártoktól...

2011. szept. 19. 22:33
 27/29 anonim ***** válasza:

"nekem ne hablatolj össze vissza"

amit te hablatyolásnak hívsz, azt jobb körökben érvelésnek hívják :)

hány éves vagy?

"az LMP ha a legjobb párt a négy közül, és az embereknek van egy csepp esze akkor ő van most hatalmon"

1. ki mondta, hogy az embereknek van esze?

2. mondtam: az egész országot tekintve nincs sok alapszervezetük. van neked fogalmad a magyar választási rendszerről?

3. a semmiből nem lehet rögtön győzni.

2011. szept. 19. 22:35
 28/29 anonim ***** válasza:
Meseházy meg az Elempések csak verik a nyálukat, közben az Mszmp is csak nyúzná az embereket, meg lopna, az lmp meg kis pattanásos ovisok gyülekezete, akik lopnának hogy kiegészítsék a zsebpénzüket, azért kezdtek politizálni. A jobbikról nem mondok semmit, mert alapból egyetértek velük, csak az adósságcsökkentésre vonatkozó ötleteik egy része nem ér kutyaxart se. Magyar politika nesze neked...
2011. szept. 19. 22:44
 29/29 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy az embereknek van esze? na épp ez a baj, mert amit mondasz abból az derül ki hogy csak neked és pár lmp-s szavazónak van esze, vagy csak ők értenek a politikához
2011. szept. 20. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!