Hogy gondolta az LMP, hogy lehet más a politika?
"holott parlamenti pártok közül egyedül még ők nem voltak kormányon"
az LMP sem volt, bármennyire is szeretnéd SZDSZnek beállítani :)
" pedig igencsak kiutálja őket a média, a pártok mindenki "
Tán nem véletlenül, van alapja...
Tudod fejlett országokban nem túl menő a populizmus és a gyűlölködés... (még ha burkoltabb is)
"az lmp agyon volt reklámozva az összes többivel együtt és így kapott pár százalékot "
Annyira nem. Sok volt az aktivista, de a médiában nem jelentek meg többször mint a Jobbik. A Jobbik magának köszönheti, mivel a fellépéseik általában botrányosak (most nem a lakossági fórumokra gondolok) voltak. Egyébként az ő aktivistáik is aktívak voltak.
"ha az embereknek van esze és neked van igazad akkor miért nem az lmp kormányoz most 2/3on? "
Mert nincs meg hozzá az infrastruktúrája, továbbá ilyenkor mindig az addigi legerősebb ellenzéki párt felé billen a mérleg. Amit csinálsz azt Szalmabáb érvelésnek hívják.
"oké, hogy vannak hülyék akik a fideszre mszp-re és jobbikra szavaznak de a szavazó állampolgárok felének(kb annyi ment szavazni) csak a 10-20%ának van annyi esze, hogy az lmp-re a legkisebb rosszra szavazzon?"
nem nincs, és már írtam fentebb, hogy miért nem szavaztak rájuk (nem volt elég jelölt, alapszervezet stb.)
jó, akkor hol volt eddig az lmp?
tegyük fel véletlenül sem az szdsz-ből jönnek, akkor az eddigi 10% kire szavazott? 20 éven keresztül senkire?...
és amostani LMP-s országgyűlési képviselők kire szavaztak?
jesszus még belinkeli hogy vitázok...:D
nekem ne hablatolj össze vissza, az LMP ha a legjobb párt a négy közül, és az embereknek van egy csepp esze akkor ő van most hatalmon
"tegyük fel véletlenül sem az szdsz-ből jönnek, akkor az eddigi 10% kire szavazott? 20 éven keresztül senkire?...
és amostani LMP-s országgyűlési képviselők kire szavaztak?"
mondom én, hogy neked a szavazótáborral van bajod és nem tudod szétválasztani a szavazótábort a pártoktól...
"nekem ne hablatolj össze vissza"
amit te hablatyolásnak hívsz, azt jobb körökben érvelésnek hívják :)
hány éves vagy?
"az LMP ha a legjobb párt a négy közül, és az embereknek van egy csepp esze akkor ő van most hatalmon"
1. ki mondta, hogy az embereknek van esze?
2. mondtam: az egész országot tekintve nincs sok alapszervezetük. van neked fogalmad a magyar választási rendszerről?
3. a semmiből nem lehet rögtön győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!