Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "borosgazda" miért nem tett...

A "borosgazda" miért nem tett bejelentést egyszer sem, hogy loptak tőle?

Figyelt kérdés

a tipikus válasz, hogy úgysem tennének semmit a rendőrök, nem biztos, hogy igaz.

A hírekben volt, hogy egyszer sem tett bejelentést. Így végképp nem tudja eltitkolni, hogy szándékosan akarta a betörőt megmérgezni.?

2013. nov. 8. 20:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%

MINDEGY, hogy tett -e bejelentést, nem indok arra, hogy valakit megmérgezzen.

Más országban is sok utánajárással és sok jegyzőkönyvvel jár minden, nem csak Magyarországon.

2013. nov. 8. 20:42
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

"Igaza van. megölni jobb volt és ülni vagy 20 évet"

Nem fog ülni húsz évet, megnyugodhatsz, szerintem még kettőt se... Annak ellenére, hogy már az felháborító, hogy ilyenért neki kell védekezni, nincs az a bíró Magyarországon - szerencsére - , aki ezért gyilkossági kísérletért elítélni. A bíró is ember és tudja, hogy mennek a dolgok.

13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt olvastam a HVG-n, hogy szólt.
 14/28 anonim ***** válasza:
18%

"(mert ilyet is hallottam már, hogy tanúként akarták az illetőt elővezettetni). "

Mivel kötelessége elmenni. Te sem örülnél, ha valaki tudna neked segíteni, korábban tanúskodott és bele*zarik majd később az egészbe, tehát old meg magad a bajodat.

A sértettet is elő lehet vezetni. Ne tegyen bejelentést, ha azután letojja.

2013. nov. 8. 20:45
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Írtam már egy régebbi kérdésbe, hogy simán csak ki kellett volna raknia egy nagy cetlit a hordóra "Vigyázat, méreg!" felirattal és be kellett volna fordítania a fal felé.

Amikor meg számon kérik rajta, a hordónak már címkével kifelé kellett volna állnia és mondani a yardnak, hogy "De hát ez végig így volt, én nem tehetek róla, hogy nem olvasta el a sötétben!"

2013. nov. 8. 20:46
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Az a bácsi, aki áramot vezetett a kerítésbe, ő is felfüggesztett börtönt kapott.

Pedig ha jól tudom, ott is meghalt a cigány tolvaj.

Szerintem a borászunk is kap egy felfüggesztettet.

Egyébként most őrzik a rendőrök, mert a tolvaj egyik családtagja (cigány az is) megfenyegette, hogy megkéseli.

2013. nov. 8. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Fentebbi 20 millioshoz hasonló esetet én ismerőseim köréből is tudok mesélni.

Nyaraltak ismerősök, közben bementek a házukba vittek minden ékszert, jegy gyürüt, elektronikai dolgokat.

Mikor hazaértek persze rendörség rögtön, házba fél napig nem mehettek be mert helyszinelés.... közben 2 babával udaron kellett várniuk. A tettesek viszonylag hamar meglettek, de! Nem találtak meg náluk házkutatás közben semmit, büntetést meg nem szabhattak ki rájuk, mert cigányok voltak, " hátrányos helyzetűek "...

2013. nov. 8. 20:56
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

"Nem találtak meg náluk házkutatás közben semmit, büntetést meg nem szabhattak ki rájuk, mert cigányok voltak, " hátrányos helyzetűek "..."

És a libsik ilyenkor is azt mondják, hogy egyenlőség van, nincs pozitív diszkrimináció hanem rasszizmus van meg kirekesztés.

Bele kellene verni az orrukat (de úgy, hogy vérezzen) az ilyen ügyekbe, hogy észhez térjenek.

2013. nov. 8. 21:01
 19/28 Vadkan01 ***** válasza:
86%
Nem értem még mindig, hogy miért tekintenek a borosgazdára úgy, mint valami véresszájú gyilkosra, aki mintha feldarabolta és megette volna a betörőt.
2013. nov. 8. 21:26
 20/28 anonim ***** válasza:
4%
Minek tett volna? Hogy kijöjjenek a rendőrök és még ők is ellopjanak valamit?
2013. nov. 8. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!