Mai rádio hír :Egy gazda fagyallót tett a borba. A bort
pediglen ellopták. Volt ki meghalt tőlle, volt ki beteg
lett. Ha bebizonyosodik, hogy az eredeti szándék, a
majdani tolvajok ellen irányúlt, akár börtönt is
kaphat! Mit gondoltok erről?
A mérgek kezelésére külön előírások vannak, tehát ha bebizonyosodik ezek be nem tartása és a gyilkos szándék, akkor igenis megérdemli a büntetést. De a mai nyilatkozata ennek ellentmond egyelőre.
2013. nov. 5. 14:05
3/23 anonim válasza:
"Ha bebizonyosodik, hogy az eredeti szándék, a majdani tolvajok ellen irányúlt, akár börtönt is kaphat! "
Akkor itt bizony hatalmas problémák vannak a jogrenddel.
2013. nov. 5. 14:18
4/23 anonim válasza:
Loptak, vagyis a tolvajok a hibások. itt a gazda az áldozat, így nem kéne kapjon börtönt, sőt még a tolvajok okozta kárt kéne megtéríteni neki.
2013. nov. 5. 14:29
5/23 anonim válasza:
1. Akinek nem tiszta a "Ne lopj!", az igenis dögöljön is meg.
2. A bor igencsak nem a megélhetést célozza, ha az 1. ponton mégiscsak túljutnánk. Megértem, hogy szegénység, de tudták, hogy mi van ott, nem először jártak már ott. Szóval csak a férgese pusztult el.
2013. nov. 5. 14:30
6/23 anonim válasza:
ez egy naghy baromság.megérdemelte a tlvaja hogy megdöglött..otthon azt teszek a borommal amit akarok ha ciánt teszek bele akkor azt..senkinek semi köze hozzá.az meg hogy elopják nem az én hibám
2013. nov. 5. 14:42
7/23 anonim válasza:
Ha tudnám én az összes ilyen férget megmérgezném! Nekem is sok-sok kárt, keserűséget okoztak a tolvajok!
2013. nov. 5. 14:43
8/23 anonim válasza:
Azt is emberölési kísérletnek állították be, amikor egy másik kreol épp a szekrényugrást gyakorolta egy helyi gazda kerítésén, amikor a kerítésvas rasszista indíttatásból tökön szúrta és majdnem elhalálozott szepszisben. A kerítés nem nyilatkozott.
2013. nov. 5. 14:51
9/23 anonim válasza:
Itt az a baj, hogy az is rosszul járhat(ott), aki nem tudott a lopásról hanem vette/kapta a tolvajtól.
2013. nov. 5. 14:57
10/23 anonim válasza:
Bár aki cigánytól vesz bort az joggal gyanakodhat annak származási helyét illetően:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!