Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A falubeliek kitüntetnék azt...

A falubeliek kitüntetnék azt a borászt aki fagyállót tett a borába és a tolvaj beleivott majd meghalt. Hős vagy egy gyilkos?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 5. 17:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
Azért hősnek nem nevezném... De hát így járt a hülye cigány, f@ sznak kell lopkodni, nem? Bár azért én nem biztos, hogy meg tettem volna, hogy fagyállót teszek bele és tudom, hogy meg fogja inni, inkább raktam volna bele mást, vagy elkapom és szana széjjel verem a pofáját...
2013. nov. 5. 17:56
 12/40 anonim ***** válasza:
81%

tetro:

Ő nem mondta a tolvajnak:

"Kedves barátom, gyere a pincémben este, és lopd el a boromat."

2013. nov. 5. 18:00
 13/40 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit se zavar, hogy még hányan ittak a borból. Ők is tudták, hogy lopott volt. Vagy volt ennek a pasasnak szőlője, amiből bort termelt? Na ezt pontosan mindenki tudja egy faluban, hogy ki miből él és mivel foglakozik. Róla is nyilván tudták, különösen a rokonok, haverok, hogy tolvaj.
2013. nov. 5. 18:06
 14/40 anonim ***** válasza:
90%
Ja, és nem néhány palack borért ölték meg, hanem ezt csinálta évek óta. Lopott és terrorizálta a falut. Most ez ellen fellázadt valaki. Annyira nagyon kell ezen csodálkozni? Vagy csinálhassa nyugodtan még vagy 10 évig? A rendőrök nem állították le. Akkor kinek és hogy kellett volna leállítani másképp?
2013. nov. 5. 18:10
 15/40 anonim ***** válasza:
67%

" tetro válasza:

Az senkit sem zavar gondolom, hogy hat olyan ember is ivott a borból, akik a lopás közelében sem voltak. "

Természetesen nem. Azok is cigányok voltak.

2013. nov. 5. 18:25
 16/40 tetro ***** válasza:
4%

Tudta, hogy lopják a borát?

Igen.

Úgy gondolta, hogy hozhat halálos ítéletet?

Igen.

Amíg van törvény az országban, addig ezért sitt jár. Ennyi, és pont.

Rendőrt is hívhatott volna.

Tessék, ennyit kellett volna csinálni: [link]

1. a tolvaj már sitten lenne 2. ártatlanokat nem mérgezett volna meg 3. a bort se tette volna tönkre 4. és nem töltene éveket börtönben...

persze biztos az ő megoldása is jó ötlet volt...

17/40 fospuska ***** válasza:
87%
Ha nem is hős,de nagy csávó. Mondjuk én teleraktam volna ricinussal MEG fagyállóval. UTÁNA kiragasztottam volna az ajtóra, hogy Vigyázz, méreg!,aztán r..ohadjon meg az összes ilyen sz..arházi.
 18/40 anonim ***** válasza:
65%

"Úgy gondolta, hogy hozhat halálos ítéletet?

Igen. "

Miért zavar téged, ha egy magyar ember MAGYARORSZÁGON! ráadásul épp a saját otthonában halálra ítél egy oda jogtalanul behatoló NEM MAGYAR személyt?

2013. nov. 5. 18:30
 19/40 anonim ***** válasza:
50%
Engem sokkal jobban zavar az, ha valaki képes úgy elsétálni egy cigány mellett, hogy életben hagyja azt.
2013. nov. 5. 18:33
 20/40 tetro ***** válasza:
12%

18.30

azért mert teljesen aránytalan. ha bemegy hozzá éjjel maszkban rabolni, és az öreg leszúrja, akkor az önvédelem. hiszen honnan tudhatná, hogy éjjel a házában mit akar tőle bárki.

de itt nem erről van szó. hanem a kamrából loptak tőle bort. se ő, se a családja nem volt veszélyben. ráadásul még csak nem is a bort akarta megvédeni, hiszen azt tönkretett ő maga. ő bosszút akart állni, úgy hogy a tolvaj lehetőleg haljon bele. annyira korlátolt volt szegény, hogy azt sem fogta fel, hogy akár ártatlanokhoz is eljuthat a bor... francért nem szerelt fel ez mozgásérzékelő lámpát, egy nagyobb lakatot, vagy figyelte ki a csávót... számtalan olyan lehetőség van, ami ennél jobb. ezért zavar.

mert nem ítélkezzen se MAGYAR (jól írom, csupa nagybetűvel?), se nem magyar ember a bíróságok helyett. mert akkor annak az a vége, hogy az tanárokat vernek agyon, mert azok elgázoltak egy kislányt... ilyen országot pedig gondolom senki sem akar.

2013. nov. 5. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!