Ha van 50db csokid, és ebből 45 avas, rossz, ehetetlen, akkor mit mondasz rá?
1. Van egy pár romlott csokim
2. Nem minden csokim romlott
3. A csokik nagy része romlott
4. Romlottak a csokijaim
Te vakeger Kerdezo!Nem artott volna figyelmesebben vegigolvasni amit irtam,sajnallak hogy nem ertetted.Segitek!elvegre is ez a kerdes hogy te mit csinalnal a ciganyokkal?
En a 45 retkes ciganyt aki semmi mast nem csinal mint terrorizal es eloskodik a nepen megprobalnam eluzni az orszagbol eloskodjenek mas nemzeteken ne rajtunk{szomszed}.a kis 5 megvizsgalnam{ezzel arrra akartam utalni hogy nalad a 90-10 arany keves}Tehat valojaban tobb a "rossz"cigany mint te azt gondolod!
Es a fennmarado 2 kis ciganyomat aki normalisan el azt beepitenem a Nepbe{csokiskosar]
de gáz vagyok..nekem nem esett le a célzás:))))
amúgy 3-mas
mindenki aki itt jobbikosozik magat jaratja le, semmi koze a kerdesnek a jobbikhoz. neha sajnalom az embereket, hogy szarul elnek, de aztan amikor megszolalnak, kiderul, hogy ezt erdemlik:)
mindenki itt szitkozodik, en vajon miert nm szidok senkit se a partja alapjan? jah lehet ertelmes vagyok, rolatok szitkozodok ez nm mondhato el.
Jobbikos elmebeteg ?????????????
Te meg kommunista elmebeteg vagy kisapam.Mi bajod van a jobbikkal.Ha nemtetszik szavazz az 1%os zsdsz-re.
Nem olvastam a hozzászólásokat, de sejtem mire megy ki a játék.
Romlottak a csokijaim. Azt mondom.
Tehát a Jobbik egy náci párt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!