Az EU jó vagy rossz? + életkor
Figyelt kérdés
Szerinted az EU jó (mellette vagy) vagy rossz (ellene vagy) (igen/nem) plusz add meg a korodat (pl. F25)
köszi a válaszokat
2011. okt. 13. 13:33
1/29 anonim válasza:
Egy európai életközösség nem lenne butaság, de ami most van, az határozottan:
Rossz! - Férfi 26
2/29 anonim válasza:
Nem fekete vagy fehér. Vannak benne jó és rossz dolgok egyaránt. Pl a szabad(abb) mozgás jó, de az ezzel (is) járó védtelenség rossz. De a jó és rossz mellett is sokat lehet érvelni.
32/F
4/29 anonim válasza:
jó, csak tudni kellene élni a lehetőségekkel...vagyis az országban kéne rendet tenni és akkor talán emberszámba vennének az EU-ban is és akkor egyértelműen jó lenne. 21N
5/29 anonim válasza:
Van benne jó is meg rossz is. Jó hogy van akire számíthatunk ha bajban vagyunk, még ha nem is ingyen adják, rossz hogy nem vagyunk egy erős gazdasággal rendelkező független ország. De azért inkább jó, mindezt figyelembe véve. 49/F
6/29 hollófernyiges válasza:
Inkább jó mint rossz. 39F
8/29 A kérdező kommentje:
"Nem fekete vagy fehér." igaz
ezért is fűztem hozzá zárójelben, hogy inkább mellette vagy vagy inkább ellene
csak ez érdekel, meg az életkorod
2011. okt. 13. 14:25
9/29 anonim válasza:
Én nekem csak annyi a véleményem hogy vannak benne rossz és jó dolgok egyaránt. Én szerintem ez hasznos dolog. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!