Ha van 50db csokid, és ebből 45 avas, rossz, ehetetlen, akkor mit mondasz rá?
1. Van egy pár romlott csokim
2. Nem minden csokim romlott
3. A csokik nagy része romlott
4. Romlottak a csokijaim
Én becsülöm is azt a ár láthatóan normális cigányt.
Nemrégiben egy cigány csajnak segítettem a babakocsiját segítettem levenni a buszról, picit később az aluljáróba le és fel is. Normális volt. Így szívesen segítettem neki.
En ezt mondom!!
Van 45 "romlott csokim"...Sajnalnam kidobni a szemetbe inkabb odaadnam a szomszednak...Az kis 5 megmaradt csokimat atvizsgalnam nehogy az is avas legyen...Kiderul hogy huppsz meg 3 avas...nem vagyok elkeseredve mert azzal is atszaladok a szomszedba{aztan egyek meg ok ..hameg nem kell akkor dobjak ki ok a szemetbe..
A maradek 2 kis csokimat pedig betennem a csokiskosaramba>>
Kérdés a kérdezőhöz: miért nem bírtok egyenesek lenni? Mire jó ez az álszentkedés, képmutatás, a dolgok kerülő úton közelítése? Az "új erő" miért ilyen gyáva és kétszínű?
Te nagyon kész vagy.
Sajnos meg kell hogy védjem a kérdezőt, mert én szoktalak nagyon felidegesíteni és nem ő.
Bár szerintem, te a C és ZS betűket is, letiltanád az ABC-ből.
Nem vagy egyátalán buta, sőt szerintem okos vagy és szinte biztos hogy csaj.
A gond hogy túldramatizálod a dolgokat, mert attól hogy valaki allergiás a macska szőrre , még nem biztos hogy öli is a macskákat, vagy akár csak megfogalmazódna benne. Sokszor már a mások sértegetéséig is el mégy, ami túl mutat azon hogy a kisebbség védelme lenne a számodra a legfontosabb.
Van benned egy adag ellenszenv a Jobbikkal kapcsolatban, és ha mellé elhangzik valamelyik kisebbség neve ez már is gomb a kabáthoz. Néha szerintem te is tudod hogy a másiknak alapjában igaza van, és a helyett hogy kiegészítenéd inkább keresztbe magyarázol. Hivatkozol dolgokra, és azt hiszed hogy rajtad kívül mindenki csak a maggis leves por csomagolását olvasta. Sokszor írsz jó dolgokat de még abban az írásban agyonvágod. De tudod nem érdemes egy ilyen oldalon sem gyűlölködni, sem elképzelni a másik személyében a pusztítót. Ahogy el kellene fogadni sok mindent a realitások talaján.
Az hogy valaki megnevez egy ember fajt, csoportot, valaminek a tárgyaként azzal nem azt mondja hogy kivétel nélkül, csak szűkíti az általános kört. Hiába akarsz ilyen dolgokat mellőzni, de nem lehet.
Hiszen ha az ember nem speciálisan a C gondokat akarja megoldani, azzal csak a c-knek tesz rosszat.
Ha az ember nem a ZS gazdasági bűnözést akarja megszüntetni, csak elmegy a valós gondok mellett, és kehet itt még 100 Bokros vagy Bajnai, kiigazítás, csak kérész életű lehet minden és ismét jön a krízis.
Tudod mikor a Mhilfer strassz-én ki volt írva a boltokba hogy „Magyarok ne lopjatok” az is egy általánosítás volt, de attól még a boltosnál dolgoztam én mint magyar taknyos fiatal diák nyaranta a szünetben. Egy rossz szava nem volt hozzám, és minden hónapban több jahhtot kaptam a fizun kívül min anyukám, pedig akkor már 20 éve volt üzletvezető. Ezt csak példának írtam, hisz nem biztos aki kimondja a véleményét még ártani akar annak akiről véleményt alkot. A hab a tortán hogy Zsidó volt, ami egy külön bukét ad a dolgoknak.
A csokiról meg annyit, hogy biztosan nem ugyan olyanok azok a csokik még ha mindegyiket Bangladesbe is gyártották. Meg kell nézni hogy mi a különbség, miben kell a hamar romlókat segíteni hogy a kevesek mintájára hosszan szavatos lehessen. De ha nem akar változtatni, akkor muszáj kitalálni valamit hogy ha nem is fizikailag, de a kényszer rávigye hogy hosszan friss legyen. Lehet hogy a csomagolásával van a baj és nem is a masszával, ezért kell leemelni a polcról és külön kezelni.
11:10-es vagyok. Felfogom.
Ha már a csokis példánál vagyunk... A csomagolás egyforma, vagy nagyon hasonló C esetben, míg nálatok, kedves szélsőjobb, a csoki romlott. Egytől egyig.
Na most ha 50 jobbikosból 45 zsidózik, élteti Hitlert és a cigányokat kiirtandó alacsonyrendű fajnak tartja, akkor
1. Van néhány büdös náci jobbikos
Az 1 az ok, de „ büdös” nélkűl.
"En ezt mondom!!
Van 45 "romlott csokim"...Sajnalnam kidobni a szemetbe inkabb odaadnam a szomszednak...Az "
igen, amikor 50 cigányból 45-el baj van akkor a maradék 5 is meg lesz bélyegezve. Emiatt a kormány a hibás meg a 45 cigány.
Arra persze senki nem gondol, hogy az az 5 szívesen venné ha lehetne lehetősége, még ha kártyán kapná családit, a segélyt, és azzal sem lenne baja ha közmunkázni kellene.
Benne lenne spk meg mozgató dologban, mert akar, ki akar válni abból a közegből, amit az ő etnikája nyújthat. Az ők esélyeit ki nézi ha nem a Jobbik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!