Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha van 50db csokid, és ebből...

Ha van 50db csokid, és ebből 45 avas, rossz, ehetetlen, akkor mit mondasz rá?

Figyelt kérdés

1. Van egy pár romlott csokim

2. Nem minden csokim romlott

3. A csokik nagy része romlott

4. Romlottak a csokijaim

2009. nov. 13. 10:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3-ast mondanám, a csokik nagy része romlott. Az 5 jót pedig meg kell becsülni. Faji kérdésekre is átváltva.
2009. nov. 13. 13:22
 22/47 A kérdező kommentje:

Én becsülöm is azt a ár láthatóan normális cigányt.

Nemrégiben egy cigány csajnak segítettem a babakocsiját segítettem levenni a buszról, picit később az aluljáróba le és fel is. Normális volt. Így szívesen segítettem neki.

2009. nov. 13. 13:31
 23/47 anonim ***** válasza:
58%

En ezt mondom!!

Van 45 "romlott csokim"...Sajnalnam kidobni a szemetbe inkabb odaadnam a szomszednak...Az kis 5 megmaradt csokimat atvizsgalnam nehogy az is avas legyen...Kiderul hogy huppsz meg 3 avas...nem vagyok elkeseredve mert azzal is atszaladok a szomszedba{aztan egyek meg ok ..hameg nem kell akkor dobjak ki ok a szemetbe..

A maradek 2 kis csokimat pedig betennem a csokiskosaramba>>

2009. nov. 13. 15:46
 24/47 anonim ***** válasza:

Kérdés a kérdezőhöz: miért nem bírtok egyenesek lenni? Mire jó ez az álszentkedés, képmutatás, a dolgok kerülő úton közelítése? Az "új erő" miért ilyen gyáva és kétszínű?

Te nagyon kész vagy.

Sajnos meg kell hogy védjem a kérdezőt, mert én szoktalak nagyon felidegesíteni és nem ő.

Bár szerintem, te a C és ZS betűket is, letiltanád az ABC-ből.

Nem vagy egyátalán buta, sőt szerintem okos vagy és szinte biztos hogy csaj.

A gond hogy túldramatizálod a dolgokat, mert attól hogy valaki allergiás a macska szőrre , még nem biztos hogy öli is a macskákat, vagy akár csak megfogalmazódna benne. Sokszor már a mások sértegetéséig is el mégy, ami túl mutat azon hogy a kisebbség védelme lenne a számodra a legfontosabb.

Van benned egy adag ellenszenv a Jobbikkal kapcsolatban, és ha mellé elhangzik valamelyik kisebbség neve ez már is gomb a kabáthoz. Néha szerintem te is tudod hogy a másiknak alapjában igaza van, és a helyett hogy kiegészítenéd inkább keresztbe magyarázol. Hivatkozol dolgokra, és azt hiszed hogy rajtad kívül mindenki csak a maggis leves por csomagolását olvasta. Sokszor írsz jó dolgokat de még abban az írásban agyonvágod. De tudod nem érdemes egy ilyen oldalon sem gyűlölködni, sem elképzelni a másik személyében a pusztítót. Ahogy el kellene fogadni sok mindent a realitások talaján.

Az hogy valaki megnevez egy ember fajt, csoportot, valaminek a tárgyaként azzal nem azt mondja hogy kivétel nélkül, csak szűkíti az általános kört. Hiába akarsz ilyen dolgokat mellőzni, de nem lehet.

Hiszen ha az ember nem speciálisan a C gondokat akarja megoldani, azzal csak a c-knek tesz rosszat.

Ha az ember nem a ZS gazdasági bűnözést akarja megszüntetni, csak elmegy a valós gondok mellett, és kehet itt még 100 Bokros vagy Bajnai, kiigazítás, csak kérész életű lehet minden és ismét jön a krízis.

Tudod mikor a Mhilfer strassz-én ki volt írva a boltokba hogy „Magyarok ne lopjatok” az is egy általánosítás volt, de attól még a boltosnál dolgoztam én mint magyar taknyos fiatal diák nyaranta a szünetben. Egy rossz szava nem volt hozzám, és minden hónapban több jahhtot kaptam a fizun kívül min anyukám, pedig akkor már 20 éve volt üzletvezető. Ezt csak példának írtam, hisz nem biztos aki kimondja a véleményét még ártani akar annak akiről véleményt alkot. A hab a tortán hogy Zsidó volt, ami egy külön bukét ad a dolgoknak.

A csokiról meg annyit, hogy biztosan nem ugyan olyanok azok a csokik még ha mindegyiket Bangladesbe is gyártották. Meg kell nézni hogy mi a különbség, miben kell a hamar romlókat segíteni hogy a kevesek mintájára hosszan szavatos lehessen. De ha nem akar változtatni, akkor muszáj kitalálni valamit hogy ha nem is fizikailag, de a kényszer rávigye hogy hosszan friss legyen. Lehet hogy a csomagolásával van a baj és nem is a masszával, ezért kell leemelni a polcról és külön kezelni.

2009. nov. 13. 16:12
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

11:10-es vagyok. Felfogom.

Ha már a csokis példánál vagyunk... A csomagolás egyforma, vagy nagyon hasonló C esetben, míg nálatok, kedves szélsőjobb, a csoki romlott. Egytől egyig.

2009. nov. 13. 20:18
 26/47 anonim ***** válasza:
53%

Na most ha 50 jobbikosból 45 zsidózik, élteti Hitlert és a cigányokat kiirtandó alacsonyrendű fajnak tartja, akkor

1. Van néhány büdös náci jobbikos

Az 1 az ok, de „ büdös” nélkűl.

2009. nov. 13. 20:33
 27/47 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, igazából épp magadat járatod itt le. ne írj ide nagyon szépen kérlek, had beszélgessünk mi itt normálisabb emberek, köszi.
2009. nov. 13. 20:34
 28/47 A kérdező kommentje:
bocs, utol előttinek szántam.
2009. nov. 13. 20:34
 29/47 A kérdező kommentje:

"En ezt mondom!!

Van 45 "romlott csokim"...Sajnalnam kidobni a szemetbe inkabb odaadnam a szomszednak...Az "

igen, amikor 50 cigányból 45-el baj van akkor a maradék 5 is meg lesz bélyegezve. Emiatt a kormány a hibás meg a 45 cigány.

2009. nov. 13. 20:36
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

Arra persze senki nem gondol, hogy az az 5 szívesen venné ha lehetne lehetősége, még ha kártyán kapná családit, a segélyt, és azzal sem lenne baja ha közmunkázni kellene.

Benne lenne spk meg mozgató dologban, mert akar, ki akar válni abból a közegből, amit az ő etnikája nyújthat. Az ők esélyeit ki nézi ha nem a Jobbik?

2009. nov. 13. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!