Ki gondolkozik azon, hogy elhagyja az országot? Vagy már elhagytad?
Kérdéseim:
1. Miért
2. Hova mennél/mentél
3. Milyen végzettséggel
4. Ha már elmentél, hogy jött be?
Én ha minden igaz jövőre kezdem az egyetemet: mérnök informatikus lesz belőlem remélem.
Németországba, Skandináv országokba, Svájcba mennék szívesen.
Miért? Hosszú, leginkább, mert kiábrándultam ebből az országból.
Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, rajtam kívül hányan gondolkodnak így.
Igen, nekem eddig bejött.
Sok okom van, kiábrándultság, de nem tudom egy az egyben a politikusokra fogni. A másik oldallal sem vagyok elégedett, úgyhogy nekem nem alternatíva az, hogy kergessük el őket. Sokat - még többet - számított az, hogy elég igénytelen kinézetű lett a város, az emberek idegesek, udvariatlanok. Nem ilyen környezetben akartam élni a családommal.
13: Tévedsz. Lehet Orbánt szidni (van is miért bőven), de sokunknak épp azzal lett tele a bugyrocskája, hogy a másik oldal se különb, tehát nincs igazán választási lehetőség.
Ami viszont nem a politikusok hibája, az az általános magyar hozzáállás, a mentalitás, amiből szintén elegünk lett. Az, hogy bunkó a pénztáros, milyen a munkahelyi környezet, az nem azon múlik, hogy ki vezeti az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!