Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én gondolom így vagy más...

Csak én gondolom így vagy más is így gondolkozik?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy titeket zavar ha a párotoknak előttetek az átlagnál több számú szexuális kapcsolata volt,nem 1 emberrel?
2013. szept. 21. 00:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
engem is zavar ez. mivel előttem 5 férfi kúrta szét, zavart.
2013. szept. 21. 00:53
 2/19 anonim ***** válasza:

Ehhez meg kéne határozni, hogy mennyi az átlag.

Engem nem zavarna, ha az tényleges kapcsolatok is voltak, nem csak valami buliban lerészegedés következménye.

2013. szept. 21. 00:54
 3/19 anonim ***** válasza:

attól függ, legalább elmondja...

ha 18 évesen 10-15 -en már megkúrták az nem sugall túl jót

de ha 4-5 kapcsolata már volt kb. 23-24 éves koráig az olyan átlagos, és csak ne is számoljuk az alkalmi kapcsolatokat, amiket általában el se mondanak...

2013. szept. 21. 00:56
 4/19 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel. Egyedül az, hogy egészséges-e.Ha védekezett felelősségteljesen, akkor nem izgat.
2013. szept. 21. 00:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Sosem érdekelt. Mindenkinek van multja.
2013. szept. 21. 00:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Nálam az átlag olyan max 5 25 éves koráig.
2013. szept. 21. 00:59
 7/19 A kérdező kommentje:

engem is zavar ez. mivel előttem 5 férfi kúrta szét, zavart.

azt írtad hogy zavart. hogy oldottad meg hogy ne zavarjon utánna?

2013. szept. 21. 01:05
 8/19 anonim ***** válasza:
egy ideig zavart csak, igazából nem ez kurta szét a kapcsolatot, hanem a legutobbi exének jelenléte....
2013. szept. 21. 01:07
 9/19 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz a másik ember múltjával mert örök probléma lesz, a múlt az múlt a jelen meg jelen
2013. szept. 21. 01:07
 10/19 A kérdező kommentje:
Most ne nézzetek lúzernek meg ilyesminek,de még nem volt barátnőm. És biztos vagyok benne hogyha odakerülök,hogy lesz annak a lánynak már szétkúr ták nem 1-szer a száját és a pin áját is,és én ezt pl. nem tudom miért d nem tudnám elviselni. A korombeli lányoknak (16 vagyok amúgy) meg nem tudom miért de nem jövök be. Nem vagyok rusnya,jóképű sem szerintem,durván ki vagyok gyúrva(sokkal jobban mint az átlag) és a belsőm is jó. Egyszóval szerintem tiniként nem lesz kapcsolatom,max huszonévesként de a 20 éves lányoknak mindnek volt már kapcsolata és zavarni fog.. Egyszerűen nem tudom hogy mi a fenét kéne tennem hogy ez a féltékenységi érzés vagy mi ez elmúljon.
2013. szept. 21. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!