Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én gondolom így vagy más...

Csak én gondolom így vagy más is így gondolkozik?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy titeket zavar ha a párotoknak előttetek az átlagnál több számú szexuális kapcsolata volt,nem 1 emberrel?
2013. szept. 21. 00:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudsz ellene tenni semmit. Nekem is ugyanez az érzésem. Jöhetne ide elém bármilyen jó külsejű nő, ha volt már előttem kapcsolata, akkor nem tudnék rá ártatlan, tiszta nőként tekinteni. Tudom, hogy emiatt valószínűleg sosem lesz barátnőm, de ezt dobta a gép. Nem bírnám elviselni a gondolatot, hogy mással is volt előttem.
2013. szept. 21. 01:47
 12/19 anonim ***** válasza:

ha ilyen butasagon felakadtok akkor csak agyturkasz tud segiteni

gondoljatok bele, ti sem 1 novel fogtok eletetek vegeig lenni, akkor mar mivel lennetek jobbak mind 1 no akinek mar voltak kapcsolatai?

2013. szept. 21. 02:11
 13/19 A kérdező kommentje:

Tudod van az a mondás,hogy milyen fasza kulcs az ami minden lyukat kinyit de milyen szar az a lyuk amit minden kulcs kinyit ;)

Így gondolom érthetőbbé vált.

Am meg én örülök ha lesz 1 nőm is. Esélyem nincs barátnőt szerezni,mert a mostani kis tizenéves kislányok(korosztályom) mindig azokkal vannak azt választják aki szarul néz ki és bunkó paraszt hozzájuk. Én jól nézek ki(nem vagyok egoista csak tisztában vagyok a testemmel) és mégse jövök be senkinek sem...

Szal azt hogy ti is több nővel fogtok lefeküdni inkább hgyjuk sztem...

2013. szept. 21. 02:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Az előző páromnak 25 éves koráig volt vagy 20 szexuális kapcsolata. Elég népszerű (volt) a lányoknál, ki is használta. Utána lett egy kapcsolata, de akkor sem volt túl monogám... Mire mi megismerkedtünk, lenyugodott, sosem volt ilyen problémánk, nem foglalkoztam a múltjával, ő sem az enyémmel(nekem ő volt a 2. barátom illetve szexuális partnerem is), teljesen más okból szakítottunk, 3 évig voltunk együtt.

21l

2013. szept. 21. 03:28
 15/19 anonim válasza:

"Tudod van az a mondás,hogy milyen fasza kulcs az ami minden lyukat kinyit de milyen szar az a lyuk amit minden kulcs kinyit ;) "

Még mindig vannak ilyen analfabéták akik ezt a hasonlatot hozzák példának?

EZ itt zár meg kulcs, amiről viszont itt beszélünk az nő meg férfi. Az előbbiek tárgyak, az utóbbiak emberek. Majd akkor várják el a férfiak hogy ők legyenek az elsők, ha nekik is a nő lesz az első. Ha meg nem, akkor fogják be a pofájukat.

Ez ugyan olyan, mint amit egyszer valami kibeszélő showba halottam. Ott arról volt szó, hogy a pasi megcsalta a csaját meg hasonlók. Azt gondolta hogy a férfia a főnök. Szóval még a középkorban élt. Erre megkérdezi a csaja hogy ez miért volna így, miért lenne a férfia a főnök, miért a férfi a felsőbbrendű? Erre a pasi válasza, majd ha te is tudsz állva üvegbe hugyozni, akkor egyenlőek leszünk.

Ugye érékelitek hogy a férfiak felsőbbrendűségi érzete nem túl reális érveken nyugszik?

A nő nem a férfi tulajdona, így nem kell hogy a férfi elvárásainak feleljen meg, úgy hogy a férfi nem felel meg a nő elvárásainak. Mert persze ha kölcsönösen tesszük ezt az talán rendben van, bár én magam sosem változnék meg azért hogy valakim legyen. Akkor inkább soha nem lesz csajom.

Amúgy kedves kérdező és mindenki aki azt mondta hogy érdekli hogy a csajának hány pasija volt előtte és ha több mint amennyit ő szeretne, vagyis rajta kívül ha volt valakije, csak azt tudom mondani hogy: Amyt üldözitek.

2013. szept. 21. 04:53
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem tok mind1 de mivel csak jocsajokert fizetek ezert gondolom mas is fizetett mar ertuk szal jah.
2013. szept. 21. 07:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Engem igazából egyáltalán nem érdekel konkrétan az, hogy hány emberrel volt egy lánynak szexuális kapcsolata előttem.

Felnőtt emberek vagyunk, ehhez pedig hozzá tartozik a szexuális élet, amit a megismerésem előtt nyilván másokkal élt meg. Parasztosan megfogalmazva: én is "b*sztam" már szét más lányok mindenét, őt is "b*szta" már szét több más pasi, ennyi.

Nem dédelgetek gyermeki álmokat a tisztaságról és a szűziességről. Ha valaki volt már hosszú párkapcsolatban, akkor ott már a perverzió minden formája előfordulhatott.

Amik viszont zavarnának rövid-hosszú kapcsolatok esetén:

-ha hoz valamilyen nemi betegséget régről

-ha híresen könnyűvérű, és a fél városnak megvolt már

-ha pár pohár ital után bárkivel bármire képes, függetlenül attól, van-e barátja

-ha megcsal

-ha vannak dilis exei

2013. szept. 21. 07:26
 18/19 anonim ***** válasza:

az ilyen nyafogo pistikek meg is erdemlik hogy ne legyen senkijuk

ha rendet raknal a fejedben es maskepp allnal a dolgokhoz max 1 honapon belul lenne valakid

de hat persze nyafogni konnyebb

2013. szept. 21. 08:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez nem nyafogás csak kérdés. És rend van a fejemben öreg ;)
2013. szept. 28. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!