Van egy fiú aki tetszik nekem és valakitől megtudtam, hogy én is neki. De egy kicsit maradi vagyok és úgy gondolom, hogy neki kéne megtenni az első lépést, neki kéne elmondania. Hogy tudassam vele, hogy nekem is tetszik?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 10:39
2/8 anonim válasza:
lehet hogy tetszel neki de nem akar veled járni erre nem gondoltál?
3/8 anonim válasza:
mondjuk oda köszönhetnél neki meg rá mosolyoghatnál :) abból biztos egyből tudni fogja hogy meg kéne tennie a lépéseket :)
4/8 Pain for Pleasure válasza:
Nézz mélyen a szemébe és mosolyogj. :)
5/8 anonim válasza:
Mondd meg neki! Semmi más nem egyértelmű. Lehet h azt gondolja, ő nem tetszik neked.
6/8 anonim válasza:
Ha egyszer tudod, hogy kölcsönös a vonzalom, akkor mire is vársz egész pontosan?
Oké, a fiúnak illik kezdeményezni, de ha a lánynak előbb jut eszébe, akkor nem dől össze a világ, ha mégis ő kezdeményez.Mondd el neki kerek-perec, és kész.
7/8 anonim válasza:
Karbonátnak igaza van, ez itt a 3. évezred! ;)
8/8 anonim válasza:
Menj a közelébe és illegesd magad neki. Tegyél célzásokat, hogy úgy elmennél sétálni de nincs kivel, nem tudsz jó fagyizót, vagy Margit szigetre akarsz menni, de nincs társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!