Hogyan döntsem el hogyha egy fiú tetszik-e, vagy sem? Ez az első.
Figyelt kérdés
az a baj hogy 5 év a korkülönbség de mástól tudom hogy tetszem neki de mivel én sosem jártam senkivel ezért finoman közeledik... de nem tudom hogy akarok-e tőle valamit vagy tetszik-e vagy sem, mert még sose voltam szerelmes... hogyan döntsem el?2013. júl. 20. 12:29
1/4 anonim válasza:
A szerelem kialakulhat, vonzalom is bár.. Neked kell eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem.
2/4 A kérdező kommentje:
nem válaszoltál a kérdésemre... tudom, hogy nekem kell eldönteni különben nem tettem volna fel :P
2013. júl. 20. 19:38
3/4 anonim válasza:
Szia:) először is hány éves vagy? sztem mind 1 a korkülönbség de gondolkodj rajta hogy mehetne-e a kapcsolat vagy csak hülyeség lenne én nekem is tetszik egy 15 éves fiú de ő nem olyan mint én nem vagyok olyan 'felkapott ' mint ő 13/l
4/4 A kérdező kommentje:
14 vagyok, és szerintem innentől egyértelmű, hogy ő az idősebb :D azóta egyébként rájöttem, hogy valószínűleg tetszik, mert különben nem szeretnék ennyire beszélgetni vele :) most inkább az a gond, hogy elfogyott a témánk, és már nem tudunk miről beszélni.
2013. aug. 13. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!