Az idősebb fiúkat elrettenti az, hogy még nem volt barátom, szűz vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még nem volt barátom. Most belépett az életembe egy fiú, akivel nagyon működik a kémia köztünk, erős a vonzalom, de nem mer kezdeményezni, úgy érzem, hogy valami visszatartja. Ő 26 éves, szóval van egy "kisebb" korkülönbség, de szerintem ez a mi korunkban még/már nem vészes.
Szerintetek mi lehet az, ami visszahúzza a kezdeményezésben? A korom, vagy az, hogy szűz vagyok és ő lenne az első barátom?
2013. júl. 18. 21:38
1/10 Bummer válasza:
Lehet óvatosabb, hisz tudja, hogy neked az első.
2/10 anonim válasza:
A korod miatt fel hogy az a 8 ev kulombseg soj e
A barati tarsasagodtol fel
Akkor valoszinu hogy ő szuz
Es nem volt meg baratnoje nem.tudja kezelni a helyzetet
A te szuzesseged meg hat kit erdekel?
Engem szoval az elony
3/10 anonim válasza:
Szia! Én 21vagyok a barátnőm 20. Velem veszítette el a szüzességét (20évesen). Nem pont ugyan az a felállás mint nálatok, de bele kell még rázódni a sexbe gondolom neked is. Engem személy szerint nem zavart, hogy nem tudja mit hogy merre mert elég jól meg tudjuk beszélni ezeket és tanulékony :) Csak az eleje volt döcögős.. (a kor szerintem nem számít)
4/10 A kérdező kommentje:
De még csók sem volt, semmi! :)
2013. júl. 18. 21:50
5/10 anonim válasza:
Lehet hogy o se vo0lt meg ezek szerint novel:))
6/10 A kérdező kommentje:
De!! :) volt, már nem is egyel, tudok róluk. Baráti társaságban ismertem meg.
2013. júl. 18. 22:05
7/10 anonim válasza:
Miért rettentene el ez bárkit is?
8/10 anonim válasza:
Nem a barátaiddal kellene járnod te nagyon sügér!
9/10 anonim válasza:
A korod biztos nem. Azóta még mindig szűz vagy?
10/10 anonim válasza:
Inkább gyere össze velem. :) Nem fogsz ennyit görcsölni, mert az a baj, hogy a mostani pasid egy pancser. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!