Elhagytad Jehova tanúit aztán még is úgy döntöttél hogy vissza mész közéjük. Miért döntöttél úgy hogy visszamész?
(János 6:64-68) . . .. 65 Így ezt mondta még: „Ezért mondtam nektek: senki sem jöhet hozzám, csak ha az Atya megadja neki.” 66 Ennek következtében a tanítványai közül sokan elmentek a hátrahagyott dolgokhoz, és nem jártak vele többé. 67 Jézus azért ezt mondta a tizenkettőnek: „Talán ti is el akartok menni?” 68 Simon Péter így válaszolt neki: „Uram, kihez mennénk? Örök élet beszédei vannak nálad;
Ugyan hova mehetnék amikor itt az igazság....
"Ugyan hova mehetnék amikor itt az igazság...."
Külön felhívom rá a figyelmedet. Ez a kérdés nem neked szól!
Katy Weaver!
Bocsi, ha összekeverlek valakivel, de emlékezetem szerint, egyszer mesélted már, hogy elhagytad egy alkalommal a szervezetet, de aztán visszatértél... Megint bocsi, ha összekevertelek valakivel, de kérdeznék, ami határt szabhat az eredeti kérdésnek is:
Magán, illetve érzelmi okokból hagytad el a szervezetet, vagy a Bibliai értelmezés, illetve a tanok miatt?
(Remélem nem voltam tolakodó,,,valamint érdekesnek vélem a kérdést, de személyesen én megkérném az ilyen esetben "érintetteket", hogy a fent említett 2 ok közül, melyik volt az ő esetükben a helyt álló. Persze ha erre senkise szándékozik válaszolni, azt is megértem)
Kedves Kérdező.
Kinek szól a kérdés?
Mert egyszer elhagytam, de vissza tértem az igazsághoz.
?????
Annyira kikészültem idegileg egy magán jellegű probléma miatt, hogy méltatlannak tartottam magam Istenhez, és idegességemben rágyújtottam, és el is hagytam írásban is közölve a Testvérekkel, hogy nem vagyok méltó ennek a névnek a viselésre, a helytelenségem miatt, és nem akarok a Testvéreimre, és a teremtőre szégyent hozni.
a tetteim miatt ne szidják Őket mert engem nem bántottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!