Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az előző kormány 8 éve alatt...

Macungo kérdése:

Az előző kormány 8 éve alatt szerintetek jólét volt?

Figyelt kérdés

A "Miért ilyen harmatgyenge az ellenzék?" kérdésnél egy válaszoló azt írta, hogy az előző kormány idején legalább jólét volt.

Ezen annyira megdöbbentem, hogy gondoltam valamiről lemaradtam, ezért tettem fel a kérdést, hogy csak én gondolom, hogy lopikulát volt jólét???!!!!

2013. okt. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 A kérdező kommentje:

Az sem, ha ez az isteni párt többet lop..

Ez érdekelne, de nem lop egyáltalán többet..

2013. nov. 5. 09:30
 82/87 A kérdező kommentje:

Mert a gazdaság egy nagy nulla..

Még a baloldali elemzők is a rezsicsökkentést mondják oknak... De te csak szajkozzad a hülyeségedet.. Majd jövőre 2 % növekedés lesz ne aggódj a gazdaság miatt..

2013. nov. 5. 09:32
 83/87 A kérdező kommentje:

Mondjuk aki békemenetre jár, és szerelmetes táblákat visz. Na az fanatikus. És egy agy nélküli fanatikus szavazata is annyit ér, mint azé, aki MEG IS TUDJA INDOKOLNI, miért szavaz valakire.

Alig várom már, hogy valami párt mellett tudjál érvelni. Fikázni azt a legkönnyebb, de azt se vagy hajlandó elmondani, vagy nem tudod eldönteni kire kell szerinted szavazni, és ezt hosszú érveléssel támaszad már alá...

Kötekedni azt én is tudok..

2013. nov. 5. 09:34
 84/87 A kérdező kommentje:

Az egyik vesztes háborúba vitt minket...

A Don kanyar nélkül a németek az egész országon átvonultak volna.. Ez volt az ára, hogy pár ezer ember halála, közük az én felmenőim is adták az életüket, hogy apám otthon a nagyanyámmal ne gyilkolódjon le a német hadsereg által... Akkoriban a német birdalom ellen nem sok lehetőség volt. Főleg, hogy eleinte Sztálinnal ketten osztozkodtak az új világrenden..

Szerintem ebbe ne menjünk bele, sem Orbánt, de főleg Kádárt ne nevezzük egy lapon Horthyval aki pár év alatt egy trianon és első világháború után helyrerántotta az ország gazdasági h

2013. nov. 5. 09:49
 85/87 A kérdező kommentje:

helyzetét, és azért írok így mert egy 9 hónapos gyerekem van és sose tudni mikor kell fel éppen fogzik, plusz felriad miatta, de vissza tudom altatlni..

De erről meg neked nincs fogalmad, bár igyekszem este írni amikor már szintén alszik, de még akkor is óránként felsír.

De talán te is megtudod ezt..

2013. nov. 5. 09:51
 86/87 A kérdező kommentje:
Meg sokszor eszem közben mert ilyenkor tudok, meg háztartást is vezetek.. Szóval így könnyebb nekem, nem elveszteni a fonalat annyira..
2013. nov. 5. 09:53
 87/87 anonim ***** válasza:

Ezt írtam: "többtízmilliárdos stadionok"

Ezt adod a számba: "De milyen több száz milliárd? 80 milliárd összesen."

Egyrészt ez EGYETLEN év költségvetése, csak a 2014-es. Másrészt KOMOLYAN? TÉNYLEG AZZAL MAGYARÁZOD, HOGY DE HÁT ÉPÜL USZODA MEG TORNATEREM IS?!

"Hát, ha olcsóbban adja az alkatrészt, mint a gyár ??? :)"

Ha éppen nem zárják ki a gyárat ilyen-olyan indokokkal. :) Miért zárták ki a Skodát a budapesti villamosbeszerzésből? A csehek nem tudják, mi az a villamos? Offshore cég? Na ne röhögtess... :D Vagy hogyan is nyerte meg a Közgép a Szajol-Püspökladány vasúti felújítást? Hogy 3. vagy 4. "legjobb" árat mondott, de a többieket kizárták? (Majd a miniszterelnök úr személyesen adott több pénzt a projektre...)

"Ez érdekelne, de nem lop egyáltalán többet.."

Szerencsére egyre többen nem így látják... :)

"De te csak szajkozzad a hülyeségedet.. Majd jövőre 2 % növekedés lesz ne aggódj a gazdaság miatt.."

Igen, mert CSAK EGY oka van az alacsony inflációnak. Szajkózzad csak a hülyeségeidet! Így lesz ez a 2 százalék is, mint a 7 meg a 10-15% lett? :D [link]

[link]

A cikkek csupán az exminiszter szavait tolmácsolják, ennyire azért csak hitelesek...

"Alig várom már, hogy valami párt mellett tudjál érvelni. Fikázni azt a legkönnyebb, de azt se vagy hajlandó elmondani, vagy nem tudod eldönteni kire kell szerinted szavazni, és ezt hosszú érveléssel támaszad már alá...

Kötekedni azt én is tudok.."

Látom, mennyire tudsz kötekedni... Folyton csak belekötsz a forrásba, meg a mondandómba, de nem sikerül védeni a védhetetlent. Talán nem bírjátok/bírod a kritikát? Az rossz? Elítélendő? Nem kívánatos? Ha tényleg így gondolod, az elég nagyfokú korlátoltság... Ha szerinted csak párt MELLETT lehet érvelni, az is...

"A Don kanyar nélkül a németek az egész országon átvonultak volna.. Ez volt az ára, hogy pár ezer ember halála"

Ez tudod beteges. Pár ezer embernek nevezni... Ja, amúgy utána így is bejöttek a németek... Megérte idegen földön, mások céljaiért meghalnia "pár ezer" embernek?

"s azért írok így mert egy 9 hónapos gyerekem van és sose tudni mikor kell fel éppen fogzik, plusz felriad miatta, de vissza tudom altatlni.."

Én meg Jegyzettömbbe írok, néha megunom, aztán folytatom, esetleg elmentem. Azért feltételeztem egyébként azt amit, mert eddig csak olyantól láttam ilyet, akit annyira felhúztam (mert ideggyenge volt), hogy 20 gyors egymásutáni kommentben küldött el a francba. Akkor ezért bocsi.

2013. nov. 6. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!