Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az előző kormány 8 éve alatt...

Macungo kérdése:

Az előző kormány 8 éve alatt szerintetek jólét volt?

Figyelt kérdés

A "Miért ilyen harmatgyenge az ellenzék?" kérdésnél egy válaszoló azt írta, hogy az előző kormány idején legalább jólét volt.

Ezen annyira megdöbbentem, hogy gondoltam valamiről lemaradtam, ezért tettem fel a kérdést, hogy csak én gondolom, hogy lopikulát volt jólét???!!!!

2013. okt. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 A kérdező kommentje:

"Kiről beszélsz, te észlény"

Na idefigyelj.. Szerintem nem vagyunk olyan jóban, hogy ilyen stílust megengedjék magadnak, még anyámnak sem engedem meg ezt.. Ami már többször elnéztem neked..

Pont nem érdekel, hogy Te mit gondolsz rólam.

Én válaszoltam mindenre amit írtál és nem érdekel, hogy ezekután miket irogatsz, mert egyik sem győzött meg..

Próbált a statisztikákat józan észre és élettapasztalatra, éleslátásra cserélni, lehet többre mész vele és jobban fogsz keresni és akkor Te is örülsz majd az egykulcsosnak.

Csinálj családot legyen hozzá elég merszed és felelősségérzeted, légy elég férfi ahhoz, hogy felelősséget vállalj a családot iránt..

De mindenképpen szerezz be egy csajt magadnak és erezd ki a feszkót és ne vedd olyan komolyan a politikát..

Dolgozzátok fel Ti nemtom milyen oldaliak, ja de Orbánt közösen utáljuk oldaliak, hogy az emberek többségének tetszik a jelenlegi kormány működése, bár mind tisztában vagyunk azzal, hogy nem tökéletes, de nem is lehet tökéletsen csinálni, valakinek mindig fáj, de az országnak és a többségnek végre jó..

A földmutyi, meg Bajai csalás, trafik mutyi meg egyáltalán nem tények, még ha van is olyan aki történetese fideszes aki elnyerte a földet, trafikot nem a többség és nem tudatos osztás következménye, semmi megdönthetetlen bizonyíték nincs mögötte csak a baloldal szóbeszéde.. És ha még is van olyan nem a kormány által tudott dolgok ezek, hanem szimpla korrució.

Az MSZP a hazugságaival eztán majd börtönt kockáztatnak az ilyen politikai pletykák, hamisítások gyártásáért, most majd meggondolják, hogy mit terjesztenek..

Az is kiderüt, hogy tényleg az MSZP-s sporttagozatos kérte be és azt hazudta a DK-snak a Bajai videóra, hogy csak oktatófilm lesz.. Mit mond az MSZP: hazugság.. Jah.

A DK-s elvesztette a párttagságát tök normálisnak tünik és biztos a Fidesznek dolgozik. :DDD Szerintem az a nem normális aki ezeket akarja vissza.

Szerintem ez meddő beszélgetés lesz a sértegetésedből meg nem kérek.

Menjél csajozni.

2013. okt. 29. 10:51
 52/87 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez meddő beszélgetés lesz a sértegetésedből meg nem kérek."

kontra

"De mindenképpen szerezz be egy csajt magadnak és erezd ki a feszkót és ne vedd olyan komolyan a politikát.." "Menjél csajozni."

Csak te személyeskedhetsz? :D Basszus... Kettős mérce? Más szemében a szálkát...? :D Te is személyeskedtél már, úgyhogy egy rohadt szavad nem lehet ez ellen. :)

"Én válaszoltam mindenre amit írtál és nem érdekel, hogy ezekután miket irogatsz, mert egyik sem győzött meg.."

Nem válaszoltál, tereltél, MSZP-ztél, felsoroltam az érvelési hibáid kb. felét, de látom, nem értetted meg...

"Próbált a statisztikákat józan észre és élettapasztalatra, éleslátásra cserélni, lehet többre mész vele és jobban fogsz keresni és akkor Te is örülsz majd az egykulcsosnak."

Statisztika: az emberek nagy többsége szarul járt az egykulcsossal. Élettapasztalat: az emberek nagy többsége jól járt az egykulcsossal. Így képzeled a cserét? Hogy írjak le egy hazugságot? Mégis milyen élettapasztalat meg éleslátás indokolja? :D

"az országnak és a többségnek végre jó.."

Aaaaaannyira jó, hogy nem csökken az államadósság, meg hogy világrekorder az ÁFA, hogy nem költünk az oktatásra, de juhé, lesznek stadionok! Hogy leosztják maguk közöttt a trafikokat meg a földeket, hogy magukra írják a választási törvényt, így nem hogy 52% elég a 2/3-hoz, de már kb. 35% is! Olyan boldog lehet az egész ország! Hogy bevezettek 30 "rendkívüli" különadót, és mindet mi fizetjük meg, vagy hogy lenyúlták a magánnyugdíj-megtakarításainkat! Boldog vagyok, hogy a régióban sereghajtók vagyunk a gazdasági mutatókban, meg hogy új munkahelyet kb. csak közmunkával sikerült létrehozni. Örülök, hogy bár átlag 1,5 évig munkanélküliek az emberek, de a Fidesz lecsökkentette 3 hónapra a munkanélküli-segélyt. Örülök, hogy a "közmédiába" beültették az obersovszky-féléket, akik egy bizonyítottan plagizáló embertől még azt kérdezik meg, hogy fel akarják-e jelenteni azokat, akik rábizonyították a lopást. Annak is örülök, hogy tüntetést szerveznek a Viktorért, ahol "szeretünk Viktor", "aki Viktort bántja, az minket bánt" táblákkal vonulnak a buszokkal szállított (és néha bizony külföldi) tüntetők. Annak is, hogy a szavazóik retardált fele, akik nem voltak képesek megtanulni az általános iskolás fizikát, ingyenáramról álmodozik, mert Orbán nagy haverja beígérte nekik. Az is jó, hogy Orbánék csökkentették az üzemanyagok jövedéki adóját, mert ellenzékben azt mondták. Meg egyszeri nagyarányú adócsökkentés is volt. Ja, nem. Csak simán hazudtak. A közvélemény-kutatásokra már 50% nem válaszol. Viktor előtt ez soha nem volt ilyen magas. Csak nem azért, mert kiábrándultak 2010-es választottjukból? Az ország nyilván nagyon boldog, hogy 20 év elteltével ismét visszajött a kommunista terminológia a mindennapokba. Hanyatló nyugat, forradalom. De ha te mondod, akkor ez mind jó az országnak. Nyilván mindenki hülye, csak te vagy a helikopter. :)

"A földmutyi, meg Bajai csalás, trafik mutyi meg egyáltalán nem tények, még ha van is olyan aki történetese fideszes aki elnyerte a földet, trafikot nem a többség és nem tudatos osztás következménye, semmi megdönthetetlen bizonyíték nincs mögötte csak a baloldal szóbeszéde.."

Fanatikus vagy. Veled tényleg képtelenség értelmesen beszélni. Még a fideszesek többsége is elismeri a trafikmutyit. [link] (Tudom, a Medián meg a stop.hu hiteltelen, és neked van igazad. ;) ) Akkor mit szólsz a fideszes képviselőhöz? [link] Vagy mit szólsz Ángyánhoz, aki szerint NEM egyszerű gazdák kaptak földeket? Az MSZP emberei, vagy szimpla árulók? :)

"És ha még is van olyan nem a kormány által tudott dolgok ezek, hanem szimpla korrució."

Akkor leírom nagy betűkkel, hogy így hátha felfogod: TÖRVÉNYESÍTETTÉK A KORRUPCIÓT. Nem kell a nyilvánosságnak elszámolni semmivel. Mondhatják azt, hogy nem nyilvános a közpénz felhasználása. Információszabadság? Ugyan, az egy ballib baromság. Ilyen egy félázsiai népnek nem kell. Mint láthatom, tényleg nem. Te még efelett is szemet hunysz. Vagy szerinted a kormányod nem tud a saját maga által elfogadott törvényről? :D Cinikus módon azzal jössz, hogy miért nem jelentik fel az összes trafikost? Talán azért drága elfogult "barátom", mert titkolják a bizonyítékokat. Most azok nyilvánosságra hozataláért folynak a perek. De nyilván nem is folynak, hiszen a trafikmutyi egy baloldali hazugság. :) Vagy szerinted miért nem hozták nyilvánosságra a pályázatokat? Mit akarnak titkolni? :)

"Szerintem ez meddő beszélgetés lesz a sértegetésedből meg nem kérek."

Az. Mert nem vagy hajlandó elgondolkodni SEMMIN. Élből elutasítod, hiszen én csak hazudhatok, az pedig nem "elgondolkodtató". Ha nem vetted volna észre, én utánajárok a dolgoknak, te meg meghallod Selmeczit és társait, és már írod is ide a "saját véleményedet". Azzal "érvelsz" a fideszes korrupció ellen, hogy DEAZMSZP! Most már konkrétan tagadod, hogy a pártod lop. Gyönyörű... Azt mondjad meg nekem legyél szíves, hogy mit gondolsz az előző bekezdésről? Tényleg helyén való, hogy nem kell a nyilvánosságnak beszámolni a közpénzek felhasználásáról? :) Ha szerinted ez oké, akkor nem is kell válaszolnod. Akkor menthetetlenül bele vagy zúgva Orbánba, és bármit elnézel ezeknek. Ezesetben ne csodálkozz, ha ezután bárki agymosottnak hív...

2013. okt. 29. 20:02
 53/87 A kérdező kommentje:

" Az azonban, írja, hogy a pályázatok elbírálását, az eredmény kihirdetését követően megemelte az árrést a kormány, alapjaiban írja felül a fairplay szellemiségét. Mint ismert, a trafikos koncessziók jelentős részét kormányközeli pályázók nyerték meg."

Az elsőt Bencsyk mondta a másikat az újságíró tette hozzá az biztos, hogy a második mondatot ő nem mondta.. Ezért ferdít a cikk. Bencsyk a törvényhozatal módját kifogásolta, de nem azt, hogy fideszesek nyerték a trafikokat. Egyébként Bencsyk mondhat sértettségből is dolgokat, ugyanakkor a HVG már bebizonyította, hogy nem tud tárgyilagosan tájékoztatni lásd Bajai videó...

2013. okt. 30. 08:58
 54/87 A kérdező kommentje:
Én nem negatív jelzőket aggattam rád, hanem tanácsoltam valamit, hogy engedd ki a feszkót..
2013. okt. 30. 09:00
 55/87 A kérdező kommentje:

"Statisztika: az emberek nagy többsége szarul járt az egykulcsossal. Élettapasztalat: az emberek nagy többsége jól járt az egykulcsossal. Így képzeled a cserét? Hogy írjak le egy hazugságot? Mégis milyen élettapasztalat meg éleslátás indokolja?" :D

Drágám: utoljára mondom el, hogy az egykulcsossal rosszul járók többségét kompenzálták, tehát nem járt rosszul.. A közalkalmazottak köztistviselők sokan vannak kis hazánkban őket az állam kompenzálta és kényszerítette a vállalkozókat is, hogy nem indulhatnak közbeszerzéseken, ha nem kompenzálák ők is. Ezek közé tartoztam én és kompenzálta a főnököm szó nélkül pedig MSZP-s. Ez a TAPASZTALAT. Vannak a genya főnökök és esetleg a multi bevásárlóközpontok akik nem tették ezt meg ebbe beletartohatsz Te is, de attól még nem lesztek többen.. Továbbá akinek van családja annak még a családi adókedvezmény is segíthet azt is kaptam, de gondolom most az jön, hogy gazdag vagyok.

Hagy tudjam már jobban hogy alakult az elmúlt két évben a fizetésem. Végül is az egykulcsostól nem változott, a családi adókedvezmény meg 140.000 bruttó után havi 10.000 forint adóvisszatérítést jelentett, 6 havi terhesség után, tehát még meg sem született a gyerek 60.000 Ft járt vissza.

2013. okt. 30. 09:07
 56/87 A kérdező kommentje:

Aaaaaannyira jó, hogy nem csökken az államadósság, meg hogy világrekorder az ÁFA, hogy nem költünk az oktatásra, de juhé, lesznek stadionok!

Köszönd az MSZP-nek a stadion hosszútávú befektetés a sportba és több száz tornaterem és tanuszoda is ide tartozik... Az oktatásról meg az a véleményem, hogy nemzetközileg a felsőoktatás a békasegge alatt van és nem kell több diplomás, de vízszerelő az igen. Inkább rendesen tanuljanak nyelvet azzal tudnak munkát találni, nem kell hozzá a diploma..

2013. okt. 30. 09:10
 57/87 A kérdező kommentje:

Hogy leosztják maguk közöttt a trafikokat meg a földeket, hogy magukra írják a választási törvényt,

Nem tudom többször elmondani kedves, hogy ezek hazugságok. Politikai kitalációk az igazság az, hogy nem sikerült a földalapból lehívni pénzeket a csalóknak, hanem helyetük börtönbe kerültek azok akik hivatali visszaélést követtek volna el.

2013. okt. 30. 09:12
 58/87 A kérdező kommentje:

hogy magukra írják a választási törvényt, így nem hogy 52% elég a 2/3-hoz, de már kb. 35% is

Hazugság, kevesebb képviselő lesz amivel mindeki egyetért, a könnyebben megszerezhető 2/3 az MSZP-nek is könnyebb, a minimum % bekerülési küszöbbel is egyetértek, ne egy 5%-os párt mondja már meg mi legyen ebben az országban lásd: SZDSZ. A kétharmad könnyebbsége, könnyebb kormányozhatóságot jelent, többé nem lesz olyan, mint Gyurcsányéknál, hogy mert az SZDSZ-el nem tudtak megegyezni kisebbségben kormányoztak. A koalíció baromság az ország stabilitását a kétharmad biztosítja..

2013. okt. 30. 09:15
 59/87 A kérdező kommentje:

A magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban már máshol válaszoltam, úgyhogy azt ide bemásolom neked..

Macungo válasza:

"kifizették belőle az IMF hitelt"

Nem. Az IMF hitelt állapapírokra cserélték. 4%-os hitelt 8%-osra. A Manyupot csak elverték."

Forrás Wikipédia:

Egyúttal biztosították, hogy Magyarország 25,1 milliárd dollár készenléti hitelkeretet kapjon (az IMF-től 15,7 milliárd dollárt, az Európai Uniótól 8,1 milliárd dollárt a Világbanktól pedig 1,3 milliárd dollárt)[23][24] A hitelkeretet 2010 márciusáig használhatja fel Magyarország kormánya, a készenlétért 0,25%-os kamatot számolnak fel évente, a felvett összeg után a kamat 5-6%.[25]

Csak, hogy ilyen összegnél törekedjünk a precizitásra.. 1-2 % különbség van csupán.. De cserébe a forint stabilitásában a kötvényeket vásárlók is érdekeltek, így kevésbé támadják a forintot.. Plusz nem ugat bele senki, hogy hogyan fizessük vissza..

Ha jól számolom a 25,1 milliárd dollár 5000 millird Ft.

Forrás origo:

A magánnyugdíjakból durván 3000 milliárd forint folyt be. A kormány ennek nagy részét államadósság-csökkentésre fordította, egy másik részét folyó kiadásokra költötték el.

Ami azt jelenti, hogy nagyrészét mondjuk 2000 milliárdot persze lehet többet IMF megkapott és a többivel biztosították az első évben 3%-os hiányt. Ozt még mindig vissza kell fizetni az IMF-nek 3000 milliárd Ft-ot na erre kellett a kötvényeket kibocsátani. Lehet eltapsolták szerinted, de azért ez nem ilyen egyszerű..

2013. okt. 30. 09:21
 60/87 A kérdező kommentje:

"bár átlag 1,5 évig munkanélküliek az emberek, de a Fidesz lecsökkentette 3 hónapra a munkanélküli-segélyt"

Tapasztalat: 2007-ben kerestem állást és jártam meghallgatásokra. Éppen a HR igazgató irodája előtt várakoztam a titkárságon amikor beszélgettem a titkárnőjével aki kérdezte mióta keresek munkát? Mondtam 2 hónapja. Megdöbbent és azt mondta több ezer önéletrajzból bekerültem a 10-be akit másodszorra hívtak be és az mondta, hogy mindenki akit megkérdezett 1 1,5 éve keres már munkát..

(1 hónappal később elhelyezkedtem másodszorra mert az első munkahelyem egy ügyvéd irodában a Ügyvéd mindenkivel úgy beszélt mint a kutyájával és próbaidő alatt felmondtam.. A másodiknak talált munkahelyemen dolgozom több mint 5 éve.. Előtte meg közalkalmazott voltam. 3 hónap alatt 2 állást is találtam és nincs diplomám, vagy nyelvvizsgám. Akkor is a többség 1 1,5 évig keresett állást. Több helyen is jártam meghallgatáson én akkor ezt tapasztaltam.

Ha valakinek nem 8 általánosa van és akar az talál munkát..

2013. okt. 30. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!