Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagadják hevesen,...

Miért tagadják hevesen, minden érvelést nélkülözve a háttérhatalmat és az ahhoz kapcsolódó dolgokat? Miért nem színvonalason próbálják megmondani, hogy "hülyeség" az egész?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 21:42
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Holnap hosszú napom lesz, ezért csak este tudok válaszolni a kérdésekre :(
2013. szept. 26. 00:04
 22/46 anonim ***** válasza:

Téma "szakértői"? Én nem találtam még olyan szakértelmet háttérhatalmas konteókról, amiket ne tudtam volna kb. fél óra utánaolvasással én magam is megszerezni. Vagy cáfolni. Most ilyen igényességű emberek akarnak NEKEM összefüggéseket mondani a világról?

Egy idő után az ember már nem pocsékol erre félórákat az életéből.

2013. szept. 27. 01:13
 23/46 anonim ***** válasza:
A kérdéshez adott válaszokat elnézve teljes bizonyítást nyer hogy nem próbálják meg színvonalasan megmondani hogy hülyeség az egész.Rögtön az elején véres tollú cáfolatok jönnek és talán 2db választ kivéve (amik nem teljesen a kérdésre adott válaszok) heves tagadás,oltás,egyetértés amit sikerült a kérdésre válaszolni.
2013. szept. 27. 03:06
 24/46 anonim ***** válasza:
37%

"Én nem találtam még olyan szakértelmet háttérhatalmas konteókról, amiket ne tudtam volna kb. fél óra utánaolvasással én magam is megszerezni."

Háttérhatalom = pl. többek között a maffia (legyen az olasz, ukrán, orosz, ír stb)

Szerinted nem létezik maffia. Kérlek cáfold nekem a maffia létét. Nem kell fél óra, elég lenne fél oldal.

2013. szept. 27. 12:49
 25/46 anonim ***** válasza:
58%

Már megint a konzekvencia teljes hiánya.

Amikor az fekszik nektek, akkor a háttérhatalom=maffia meg egyszerű vesztegetések, máskor meg a világuralmat bitorló Bilderberg-szűzlányvérivó globális humbug.

Döntsetek már, hogy melyikről beszélünk, mert a ködös ismeretlent sem cáfolni, sem bizonyítani nem lehet. Az utolsó előtti meg különösen vicces, miszerint abban látja a hitének a bizonyítását, hogy neki nem tetsző módokon válaszolunk. Aha :)

2013. szept. 27. 13:39
 26/46 anonim ***** válasza:
90%
Nekem még mindig nem bizonyította senki színvonalasan, hogy sellők nem léteznek. Ezzel bizonyítottnak fogadom el, mert senki nem mert válaszolni. Látszik ellenlábasaim komolytalansága. Fősodratú média, agymosás, meg amit ilyenkor mondani kell.
2013. szept. 27. 13:55
 27/46 anonim ***** válasza:
51%

Mára már nem feltétlenül zsidók a tagjai a háttérhatalomnak, konteóstól függően belekeveri a sátánistákat, a gyíkembereket, az ufókat, az ördögöket és a vámpírokat is.

Az egész elmélet alapja egyébként az, hogy van egy háttérben működő csoport, ami a józan észnek teljesen ellent mondva működik.(egy világméretű szervezetet, ami MINDENT befolyásol, ráadásul olyan kaliberű ügyeket intéznek mint az emberiség kiírtása mégis sikerül ezt teljes nyomtalanságban művelni) Aztán különféle egyértelmű dolgokat kiragadnak környezetükből, majd lobogtatják mint a véres lepedőt.

Persze ki lehet magyarázni az egészet azzal, hogy a háttérhatalmat nem közönséges emberek alkotják(észrevehető tendencia a konteósoknál, hogy minél nagyobbat akarnak mondani. "A világot titkos csoportok irányítják. ---> A világot egyetlen titkos csoport irányítja, a saját érdekei szerint. ---> A világot egyetlen titkos csoport irányítja, aminek az érdekei irracionálisan gonoszak. ---> Ezt a csoportot valójában nem is emberek alkotják, hanem gyíkok/vámpírok/démonok.) így lehetőségük van arra, hogy vezessenek egy ilyen szervezetet, de gondolom nem kell mondani miért logikai öntökönszúrás ez az érvelés.

Az ilyen nagyszabású konteók sikere abban rejlik, hogy teljesen egyszerű, készen kapott információkat ad az embernek. Megkapja a konteós a csoporthoz tartozás érzete mellett, a titkos tudás birtoklásának illúzióját is. Persze, hogy ez a "tudás" valójában a történelmi, gazdasági, politikai összefüggések teljesen figyelmen kívül hagyása és saját szájíz szerinti interpretálása az már nem zavarja őket. Kapnak egy teljesen primitív világképet, "jó-rossz" leosztásban, ami abból indul ki, hogy akinek hatalma van a kezében az abszolút módon, irracionálisan gonosz lehet kizárólagosn. Így pszichológiailag rettentesen jó hatással van az adott konteósra a konteózás.

" A kérdéshez adott válaszokat elnézve teljes bizonyítást nyer hogy nem próbálják meg színvonalasan megmondani hogy hülyeség az egész.Rögtön az elején véres tollú cáfolatok jönnek és talán 2db választ kivéve (amik nem teljesen a kérdésre adott válaszok) heves tagadás,oltás,egyetértés amit sikerült a kérdésre válaszolni."

Alapvetően nincs konzisztens hipotézisetek sem, mert minden egyes konteós mást mond. Bizonyítékokról meg aztán már nem is beszélek. Így nincs mit cáfolni.

Ja és Haggard, lehetőleg most ne privátban írj, itt vitázzunk, hogy mindenki lássa.

2013. szept. 27. 19:11
 28/46 A kérdező kommentje:

Ja, már értem.

A fanatikusok / lejáratóemberek / félőrültek (pl. Alex Jones és Molnár F. Árpád ) "munkássága" miatt sugallja a háttérhatalom azt a témába botló ember számára, hogy a vizsgálni kívánt kifejezés egy, az egész bolygóra kiterjedő rejtőzködő világkormányt jelent.

Háttérhatalom alatt azt értek, amit 71%-os és 22:39-es mondott: hogy a nagytőkések és nemzetbiztonsági / katonai vezetők összegyűlnek, és megmondják a politikusoknak, hogy mit kell csinálniuk. A politikusok fizetés / zsarolás ellenében hajtják végre a tőkések parancsait.

Háttérhatalom LEHET regionális és globális is.

Az, hogy ez az egész regionális-e vagy globális, az csak tulajdonság, a definícióba nem tartozik bele.

75-ös, szerinted ki van a társadalmi ranglétra csúcsán ? A politikus vagy a milliárdos / katonai vezető ?

2013. szept. 27. 19:55
 29/46 anonim ***** válasza:
Nevetséges!(kinek nem inge ,ne vegye magára.Sellök pedig léteznek,bebizonyították a vámpírok.Ellenvetés?
2013. szept. 27. 20:08
 30/46 anonim ***** válasza:

Haggard!

"A fanatikusok / lejáratóemberek / félőrültek "

Mi alapján döntöd el, hogy valaki félőrült vagy sem? Icke meg Árpi hívei pontosan ugyanúgy érvelnek mint te, és meg is tehetik, mert bizonyítékuk nincs nekik sem.

"az egész bolygóra kiterjedő rejtőzködő világkormányt jelent."

Aha, értem. És mi alapján jutottál arra a következtetésre, hogy van egy világkormány, ami titkoban szerveződött, egységes célokkal rendelkezik és mindezt full titokban megcsinálja.

"hogy a nagytőkések és nemzetbiztonsági / katonai vezetők összegyűlnek, és megmondják a politikusoknak, hogy mit kell csinálniuk. A politikusok fizetés / zsarolás ellenében hajtják végre a tőkések parancsait. "

Szerinted hogy lehet az, hogy különféle befolyással, forrásokkal, lehetőségekkel, kapcsolatrendszerekkel rendelkező emberek egységes cél érdekében egy világra kiterjedő teljesen titkos szövetséget hoznak létre, ami MINDENT irányít?

"75-ös, szerinted ki van a társadalmi ranglétra csúcsán ? "

Ez így egy értelmetlen dolog. Sok ember, szervezet van, minden oldalról, legyen az katona, cég, vagy állam, akik komoly befolyással és hatalommal redelkeznek és megpróbálják a saját elképzeléseiket megvalósítani. Sokan szervezkednek, szövetkeznek, de merész feltételezés egy egész világot érintő összeesküvést vizionálni puztán annak az alapján, hogy sok ember van, akinek nagy a befolyása.

2013. szept. 27. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!