A háttérhatalmat és az ahhoz kapcsolódó dolgokat tagadók már előre, utána nézés nélkül eldöntik, hogy hülyeség az egész, vagy hosszas kutatás után jutnak arra az álláspontra?
Annak nem igazán lehet utána nézni, hogy nem létezik háttérhatalom. Bizonyítsd be, hogy nincs Harry Potter 9. film. Én mondom neked, hogy van. Csak nincs fent imdb-n, és senki sem hallott róla, de hidd el. Mivel tudod egyértelműen bizonyítani, hogy nincs?
Az alapján jutunk erre az álláspontra, hogy a háttérhatalom-mániások érvei általában értelmetlenek, és eleve abból a meggyőződésből indulnak ki, hogy van háttérhatalom.
"Mert a józan ész ellentmond ezeknek az elméleteknek. Nem árt gondolkodni is."
Kifejtenéd ezt bővebben ?
Szerinted a parlamentben való ülés automatikusan hatalommal jár ? A világ nem így működik. A hatalmat nem a parlamenti padsorokban való ülés, hanem a központi bank / pénzmennyiség / média / titkosszolgálatok birtoklása biztosítja. Remélem, nem kell magyaráznom, hogy ezek a dolgok miért biztosítanak hatalmat.
A Rothschildok sosem ültek benn az országok parlamentjeiben, mégis az elnökök / királyok kikérték a véleményüket egy-egy komolyabb döntés meghozatala előtt ...
vagy J. Edgar Hoover, az FBI igazgatója sem ült benn a Szenátusban, mégis félt tőle az USA elnöke ...
Jó, most ez olyan, h a fekete anyagot se tudjuk úgy bizonyítani, de a számítások feltételezik.
Az meg mindent elmond a 3 előttem lévő bohócról, h ha politikára adnák a fejüket, saját magukat jelöltetnék....
Én inkább valami bohócot beraknék magam elé aztán mondanám, h mit csináljon.
Nem jött be?
Kerítek még egy bohócot.
Ezzel szemben, ha önmaga indul, egy esélye van aztán cső.
Sőt, ha lenne egy komoly vállalkozásom már csak azért is támogatnék egy bohócot, h majd bejutva a fazékhoz, úgy csinálja, h nekem legyen a.legjobb;)
De ez magas egyeseknek, de nagyon:)
Látszik, h a huncutság messze áll tőlük.
Nyilván ezer darab ilyen "bizonyíték" megnézése után van bennem egy előítélet, az vesse rám az első követ, aki ha meghallgat ezer "bizonyítást", amik pofánköpik a formális logikát és az ismeretelmélet vívmányait egyaránt, majd az ezeregyedik hasonlónál nem lesznek kicsit szkeptikusak.
Ha ezt elfogadod hosszas kutatásnak - hogy meghallgattam sok forrást, és arra jutottam, még csak nem is valószínűsítik a saját igazukat - akkor hosszas kutatás után jutottam erre az álláspontra, de bevallom, nem fogadtam magánnyomozókat kapcsolatba hozható szereplők ellen és még itthoni, mindenre kiterjedő adatbázisom sincs a kapcsolatba hozható anyagokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!