Mi a véleményetek Hoffmann egri évnyitójáról a bazilikában? Se diákok nem voltak és az egész egy kormányintézkedéseket bemutató előadás volt.
Hogy nem szakadt rá az épület?
Mit lehet ehhez szólni? Kb. ennyi közük van a diákokhoz és pedagógusokhoz. Mondjuk normális országban elmeorvos vizsgálná meg, aki szerint a latin nyelvoktatás emeli a diákok erkölcsi szintjét ...
Ez az ostoba nő visszament a Horthy időkbe. Én akkor jártam iskolába. Az állami iskolákban akkor is központilag nevezték ki az igazgatókat,a pedagógusok a nemzet napszámosai voltak, mint most is. Kötelező volt a hittan és a latin is a középiskolákban. Most a dédunokáim fognak így tanulni.
A latin külön tetszik. A katolikus papoknak régen ez volt a hivatalos nyelvük, latinul végezték a szertartásokat is.
Évtizedek óta már a nemzeti nyelven mondják a miséket. Sőt, sok pap nem is tud latinul. A pápa választásokon is gond, hogy a bíborosoknak nincs közös nyelvük.
De nálunk nagyon fontos lesz a latin.
Csak arról van szó, hogy az iskolák igazgatói pártkatonák legyenek, akkor is, ha pedagógusnak pocsékak, és sem a tanári kar, sem a szülők, sem a gyerekek nem értenek egyet a kinevezésével. Az átkosban is ugyan így volt.
Wass Albert is keresztény volt, így belefér!
Jó hogy nem tanítanak arab, amerikai és buddhista írókat, nem mindenki multikulti, mint te! ha enked nem tetszenek a magayr írok olvassad a buddhistákat!
"Wass Albert is keresztény volt, így belefér!"
Sőt, Hitler is!
"Hitler nem volt keresztény, Hitler sátánista volt!"
De keresztény volt, élete végéig tagja maradt a katolikus egyháznak, és a neveltetése is katolikus volt. Én azt hittem, hogy Mo. szekularizált és hogy vallásszabadság van MÉG. Ehhez képest a kormány egy katolikus templomban tart évnyitót. Te kivennéd Radnótit is, mert nem felel meg az általad definiált keresztény magyarságfogalmadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!