Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányok kitiltása a szórakozó...

Cigányok kitiltása a szórakozóhelyekről, érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
Győrről van szó, a helyek 90%-ba nem engedik be őket a biztonsági őrök, "privát partyra" hivatkozva.
2013. szept. 22. 17:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%
#40. te meg azért vagy 58%-on, mert magyar vagy, én meg felvállalom a származásom. És amit leírok, a kedves társaidnak nem tetszik, mert alapból lenéznek, és lepontoznak. A másik az, hogy én őszinte vagyok, és kimerek mondtani olyan dolgokat, amik másoknak nem tetszik, még ha lepontoznak, akkor is meg írom a frankot, engem nem felpontozások hoznak orgazmusba, mint téged.
2013. okt. 3. 00:12
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Előző,hidd el baromira nem érdekel senkit a származásod,nem ezzel kéne nyugtatnod magad

Azért pontoznak le mert eszetlen nagy baromságokat írsz le

Persze tudom ez a legkönnyebb,"mindenki csak azért utál mert cigány vagyok" felfogás,ezzel le is van tudva minden,mindenki más hülye de nekem igazam van

Értelmes ember módjára inkább magadba kellene nézned

2013. okt. 3. 08:36
 43/43 anonim ***** válasza:
0%
én nem vagyok tökéletes, de túl sokat vártok el emberektől. mindenkinek más a véleménye meg rálátása a dolkokra. ezért nem kell lehülyézni meg lepontozni a másikat, mert attól még lehet igaz az ami nektek nem tetszik. ha nem érdekelne senkit a származásom, beengének diszkóba, de mivel lenéznek a származásom miatt és nem engekbe, jogosan gondolom úgy, hogy származásom miatt néznek le.
2013. okt. 3. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!