Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányok kitiltása a szórakozó...

Cigányok kitiltása a szórakozóhelyekről, érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
Győrről van szó, a helyek 90%-ba nem engedik be őket a biztonsági őrök, "privát partyra" hivatkozva.
2013. szept. 22. 17:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudod, hogy csak a cigányokat nem engedik be, és nincs olyan cigány akit beengednek? Vagy hogy nem tényleg privát a buli?"

Onnan csezdmeg, hogy a főnököm szó szerint így adta utasításba:

Cigányt ne engedj be!

2013. szept. 22. 18:22
 12/43 anonim ***** válasza:
0%

"7%-os, ma már több kérdésnél láttalak, és a hozzászólásaid valahogy mindig ellenkeznek a többség véleményével"

Örülök, hogy sikerült eljutnunk a személyeskedésig, azzal kapcsolatban, hogy ellenkezik a véleményem az itteni többségével, az azt jelenti, hogy nem birka módjára gondolkodom. Egyébként láttam ezen az oldalon több olyan embert is, akik hasonló véleményen voltak, mint én, de ők kevesebben vannak sajnos.

De ha erről tovább szeretnél beszélni, várom a privát üzenetet, mivel ez nem tartozik a kérdéshez.

2013. szept. 22. 18:25
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyire sajnálod a cigányokat miért nem rendeztél nekik a saját házadban egy kis kulturált iszogatós estét?
2013. szept. 22. 18:25
 14/43 anonim ***** válasza:
89%
Igen? Akkor ez a Győr egy jó hely lehet! Egyébként milyen ellenérvek? Ezek simán is egy állatok, nem hogy ha egy szórakozóhelyen buliznak... Ha kicsit rossz a kedvük csoportosan menve beszólnak mindenkinek, ha jó akkor köpködnek meg üvöltöznek csak az utcán sétálva, nem akarom tudni milyenek lehetnek egy szórakozóhelyen...
2013. szept. 22. 18:30
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem éppen tegnap csapkodtak álba minden ok nélkűl:(Utálok már a városunkba szórakozni menni!!!
2013. szept. 22. 18:32
 16/43 A kérdező kommentje:
Azért merült fel bennem ezt a kérdés mert tegnap szórakozni voltunk egy olyan helyen ahol voltak cigányok és minden ok nélkül belénk kötöttek.
2013. szept. 22. 18:33
 17/43 anonim ***** válasza:
87%

11-es vagyok.

Feltételezem, hogy korábbi mondatoddal engem is a birka halmazba helyeztél (ha nem, akkor elnézést a félreértésért, de a véleményem szempontjából lényegtelen), pedig korábbi kommentjeidből azt vettem le, hogy Te követed vakon a FIDESZ állításait, és mi fogalmazunk azokkal ellenkező véleményt, de nem akarlak ,,visszabirkázni,, , nem sok értelme lenne ezért vitát nyitni, az előző kommentem pedig amiatt buggyant ki belőlem, hogy szerintem nem kellene olyat hangoztatnod, ami minden látogató szerint (feltételezem nem minden ki rossz gondolkodású, csak Te nem) badarság, és abban a tudatban élni, hogy ,,nekem egyedül van igazam, bárki bármilyen tényt állít,,...

Ennyi volt az én hozzáfűznivalóm, nem kívánom sem itt, sem privátban folytatni, mert véleményem szerint téged úgyse tudnálak semmilyen ténnyel meggyőzni arról, hogy szerintem tévedsz, ismerek hozzád hasonló (úgyszintén FIDESZ-es) személyt, és tudom, hogy csak felesleges időpocsékolás lenne.

Minden jót!

2013. szept. 22. 18:39
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van egy ehhez hasonló hely.

Egy rohadt vastag acél ajtó a bejárat. Ha be akarsz menni akkor csengetni kell. A kamerában megnézik hogy ki akar bejönni. Ha úgy dönt a tulaj akkor bejöhet, ha pedig úgy hogy nem akkor a kaputelefonon kiszól hogy privát buli és kész. Gondolom nem kell mondani hogy az esetek 90%-ában nem engedik be a cigányt.

Egyébként egy kulturált kocsmáról van szó. Talán a városban az egyetlen hely ahol semmilyen bunyó nem volt eddig, és tényleg mindig jó a hangulat.

2013. szept. 22. 18:42
 19/43 anonim ***** válasza:
84%

a jogvédőknek meg az alacsony százalékosnak építeni kellene egy elzárt kerületet pár köpködő, kulturálatlan lénnyel, és akkor ott kedvükre szeretgethetnék a pártfogoltjaikat.

a rózsadombról könnyű pofázni.

melléjük kell költözni, meg olyan helyre, ahol élni nem lehet tőlük!

2013. szept. 22. 18:49
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ismeri a győri cigányságot az tudja, hogy azért mert nem tudnak viselkedni döntő többségben szerencsémre én ritka kivétellel csak normálisat ismerek, de mondjuk tényleg van olyan aki csak úgy beléd köt..Még van olyan akit ki kéne tiltani csak arra nincs semmi ismertető..azokat akik háromszor megbuktak, bandákba verődve pofázgatnak mindenkinek főleg kisebbeknek ezzel azt elhitetve magukkal, hogy menők..na őket kéne még kitiltani mert Győr tele van az ilyen komoly csávókkal (akiket amúgy szája ellenére ha egyedül van egy hatodikos is félkézzel megver)
2013. szept. 22. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!