Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányok kitiltása a szórakozó...

Cigányok kitiltása a szórakozóhelyekről, érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
Győrről van szó, a helyek 90%-ba nem engedik be őket a biztonsági őrök, "privát partyra" hivatkozva.
2013. szept. 22. 17:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
#29 nefeledd, hogy te sem vagy halhatatlan!
2013. szept. 23. 23:05
 32/43 anonim ***** válasza:
17%
#31 ne csodálkozz, ez Magyarország! A világ egyik leg előítéletesebb országa!
2013. szept. 23. 23:07
 33/43 anonim ***** válasza:
5%

Aki egy kicsit jobban figyel megtudja különböztetni a putris cigányt a normálistól.

Én megtudom különböztetni.

A klub tulajdonos gondolom igen fél.Manapság nem könnyű egy vállalkozónak.

Országa a magyaroknak régóta nincs már ,több, mint 70 éve, hogy nincs már.

Gyakorlatilag nem is magyarok irányítják az országot.

2013. szept. 23. 23:25
 34/43 anonim ***** válasza:
8%
és azt se felejtsük el, hogy a magyarság keveredett, nagyon kis %-a az, akien nincs zsidó, vagy roma vér.
2013. szept. 23. 23:37
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

31 vagyok.

Igen ez van. Sajnos. Tudom hogy nem akarnak verekedést meg hasonló dolgokat de akkor miért nem csak azt nem engedik be aki kötekedik ? Haveromat konkrétan kidobták az útra azzal a mondattal ha még 1* ide jössz még kapsz is. Ez már csak azért is érdekes mert (fehérbőrű Molnár nevezetű srác.) oda ment és megkérdezte - hogy miért nem engedik be a haveromat ? Kihívtuk a rendőröket. Hiába mondtuk hogy bántalmazták haveromat és engem nem engednek le mert cigány vagyok. mindent letagadtak. tanú nem volt. annyit mondtak a rendőröknek. privát buli és mi nem értjük meg hogy az. több barátom is bent volt a buliban telefonon felhívtam őket hogy jöjjenek ki a szórakozóhely elé és mondják meg hogy nem privát buli. feljöttek mondták. ők nem kaptak semmilyen meghívót csak befizették a belépőt és bementek. ez sem volt elég. rendőrök elküldtek minket onnét. következő héten még azokat sem engedték le akik kiálltak értem.

2013. szept. 24. 00:07
 36/43 anonim ***** válasza:
6%
Azért van, hogy valamelyik cigó nehogy frlcsípjen a diszkóba egy szép magyarlányt, s keveredjen a magyarság. Tudják nagyon jól, egyre többen vannak a cigányok, az ország a sülyesztőbe, a hatalom zsidóknál. Kissebbség szaporodik! Egyrészben meg is értem őket. Tudják, hogy szorul a hurok. Csak a pártjukban bíznak, több gyűlöletet keltenek a cigányok felé, mint valaha. Ne hogy azt hidd, hogy azért nem engednek be, mert balhéznak. Azért mert csak úgy, undorodnak a fajtádtól, és rettegnek, a keveredéstől.
2013. szept. 24. 02:12
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
36-os! Jéé eddig azt hittem hogy azért nem engedik be őket mert töltöttkáposzta -.- kb ekkora marhaság volt amit írtál de köszönjük emese hogy megosztottad velünk
2013. szept. 24. 18:57
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
Emese? Meleg vagy? Kössz, én nem. Igen ahogy leírtam, azért nem engedik be őket, mert lealacsonyítsák őket, és undorodnak a cigányoktól!!!!!! A véleményed nem érdekel! Kiscica
2013. szept. 25. 00:14
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy motozás kéne és fémdetektor, mint a repülőtéren, de akkor meg az öklét használná...

Viszont ha nem közterületen van a buli, akkor az őröknek joga eldönteni h beengedik-e vagy sem.

2013. szept. 27. 16:43
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

38as,te komolyan ennyire hülye vagy?

Gondolkozz már el azon mért állsz 28%on

2013. okt. 1. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!