Cigányok kitiltása a szórakozóhelyekről, érvek-ellenérvek?
Aki egy kicsit jobban figyel megtudja különböztetni a putris cigányt a normálistól.
Én megtudom különböztetni.
A klub tulajdonos gondolom igen fél.Manapság nem könnyű egy vállalkozónak.
Országa a magyaroknak régóta nincs már ,több, mint 70 éve, hogy nincs már.
Gyakorlatilag nem is magyarok irányítják az országot.
31 vagyok.
Igen ez van. Sajnos. Tudom hogy nem akarnak verekedést meg hasonló dolgokat de akkor miért nem csak azt nem engedik be aki kötekedik ? Haveromat konkrétan kidobták az útra azzal a mondattal ha még 1* ide jössz még kapsz is. Ez már csak azért is érdekes mert (fehérbőrű Molnár nevezetű srác.) oda ment és megkérdezte - hogy miért nem engedik be a haveromat ? Kihívtuk a rendőröket. Hiába mondtuk hogy bántalmazták haveromat és engem nem engednek le mert cigány vagyok. mindent letagadtak. tanú nem volt. annyit mondtak a rendőröknek. privát buli és mi nem értjük meg hogy az. több barátom is bent volt a buliban telefonon felhívtam őket hogy jöjjenek ki a szórakozóhely elé és mondják meg hogy nem privát buli. feljöttek mondták. ők nem kaptak semmilyen meghívót csak befizették a belépőt és bementek. ez sem volt elég. rendőrök elküldtek minket onnét. következő héten még azokat sem engedték le akik kiálltak értem.
Mondanám, hogy motozás kéne és fémdetektor, mint a repülőtéren, de akkor meg az öklét használná...
Viszont ha nem közterületen van a buli, akkor az őröknek joga eldönteni h beengedik-e vagy sem.
38as,te komolyan ennyire hülye vagy?
Gondolkozz már el azon mért állsz 28%on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!