Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo-n miért jelennek meg...

Az origo-n miért jelennek meg szinte naponta a katolikus egyházat lejárató cikkek?

Figyelt kérdés
Régebben egy normális, független hírportálnak tartottam, de úgy látom, egyre balliberálisabb irányvonalat vesz.
2013. szept. 13. 17:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Korcsosult fajjáaknak meg itten nincs heje."

Mitől lennék korcsosult?

Félig magyar vagyok, félig pedig ahhoz a néphez tartozom akik még így lebutított változatban is Európa vezetői.

Nincs sem cigány sem zsidó felmenőm.Vissza tudom vezetni a családfámat.

Magyar felmenőim között még nemesek is voltak.

2013. szept. 13. 19:13
 32/37 anonim ***** válasza:

"Mitől lennék korcsosult?

Félig magyar vagyok, félig pedig ahhoz a néphez tartozom akik még így lebutított változatban is Európa vezetői. "

Szerinted? Miko leírod hogy két faj keveríkjibül gyütté létre akko néköm kéne erre válaszolni?

2013. szept. 13. 19:15
 33/37 anonim ***** válasza:

Ez mitől faji keveredés?:)

A magyar nem egy külön faj és a német sem, bár régen úgy gondolták.

2013. szept. 13. 19:17
 34/37 anonim ***** válasza:
"Hasonló a hasonlónak örül"
2013. szept. 13. 21:11
 35/37 anonim ***** válasza:

"mi jár abban a pszichiátriai kezelést igénylő turbósított fejedben :)"

Kár volt a szmájlit ide tenni, nem vagy vicces. Nem tudom miért kell paraszt kommenteket írnod.

2013. szept. 13. 23:13
 36/37 anonim ***** válasza:

"Ha én kimegyek Japánba lakni akkor örökké egy gaijin maradok, mert én európai vagyok."

Ebben erősen tévedsz, Kedves Gyermekem. Te nem vagy európai. Te egy Ázsiai nép fia vagy, vér szerinti rokonaid a japánok, kínaiak, koreaiak, örmények, ukránok és még sokan mások. De Európához van a legkevesebb közöd."

Ha ez így lenne, akkor nem nézték volna idegennek a kommentelőt abban a bizonyos faluban :))

Egyébként az én véleményem szerint SEMMI ALAPJÁN SEM KELL MEGKÜLÖNBÖZTETNI az embereket (kivéve ha szociológus, vagy kultúr-antropológus vagy, mert akkor ez a szakmád része, a kutatómunkádhoz szükséges), pláne nem faj és származás alapján. Ma még tudás és intelligencia alapján vagyunk megkülönböztetve a társadalomban, de szép lassan ez is konszolidálódni fog, amennyiben az emberiség a helyes úton jár majd (márpedig ott fog). Kíváncsi lennék egyébként a kedves kommentelő honnan tudja az életkorunkat, ha már mindenkit gyermekemnek szólít, és "felnövésre" ösztökél?

2013. szept. 14. 11:09
 37/37 TappancsMancs ***** válasza:

Például egy mai cikkben kimondták, hogy a cigányok szaporábbak, mint az európaiak.

az említett cigányozás meg remélem nem igaz, mert ilyennek nincs helye M.O egyik vezető hírportálján...

Mi is az hogy "cigányozás"? Az hogy szaporábbak mint a nem cigányok ez ténykérdés, egyszerű statisztika semmi más. Talán az európai vagy sem pontosítható lenne, de a lényegét mindenki érti így is.

2014. ápr. 5. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!