Az origo-n miért jelennek meg szinte naponta a katolikus egyházat lejárató cikkek?
"Korcsosult fajjáaknak meg itten nincs heje."
Mitől lennék korcsosult?
Félig magyar vagyok, félig pedig ahhoz a néphez tartozom akik még így lebutított változatban is Európa vezetői.
Nincs sem cigány sem zsidó felmenőm.Vissza tudom vezetni a családfámat.
Magyar felmenőim között még nemesek is voltak.
"Mitől lennék korcsosult?
Félig magyar vagyok, félig pedig ahhoz a néphez tartozom akik még így lebutított változatban is Európa vezetői. "
Szerinted? Miko leírod hogy két faj keveríkjibül gyütté létre akko néköm kéne erre válaszolni?
Ez mitől faji keveredés?:)
A magyar nem egy külön faj és a német sem, bár régen úgy gondolták.
"mi jár abban a pszichiátriai kezelést igénylő turbósított fejedben :)"
Kár volt a szmájlit ide tenni, nem vagy vicces. Nem tudom miért kell paraszt kommenteket írnod.
"Ha én kimegyek Japánba lakni akkor örökké egy gaijin maradok, mert én európai vagyok."
Ebben erősen tévedsz, Kedves Gyermekem. Te nem vagy európai. Te egy Ázsiai nép fia vagy, vér szerinti rokonaid a japánok, kínaiak, koreaiak, örmények, ukránok és még sokan mások. De Európához van a legkevesebb közöd."
Ha ez így lenne, akkor nem nézték volna idegennek a kommentelőt abban a bizonyos faluban :))
Egyébként az én véleményem szerint SEMMI ALAPJÁN SEM KELL MEGKÜLÖNBÖZTETNI az embereket (kivéve ha szociológus, vagy kultúr-antropológus vagy, mert akkor ez a szakmád része, a kutatómunkádhoz szükséges), pláne nem faj és származás alapján. Ma még tudás és intelligencia alapján vagyunk megkülönböztetve a társadalomban, de szép lassan ez is konszolidálódni fog, amennyiben az emberiség a helyes úton jár majd (márpedig ott fog). Kíváncsi lennék egyébként a kedves kommentelő honnan tudja az életkorunkat, ha már mindenkit gyermekemnek szólít, és "felnövésre" ösztökél?
Például egy mai cikkben kimondták, hogy a cigányok szaporábbak, mint az európaiak.
az említett cigányozás meg remélem nem igaz, mert ilyennek nincs helye M.O egyik vezető hírportálján...
Mi is az hogy "cigányozás"? Az hogy szaporábbak mint a nem cigányok ez ténykérdés, egyszerű statisztika semmi más. Talán az európai vagy sem pontosítható lenne, de a lényegét mindenki érti így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!