Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo-n miért jelennek meg...

Az origo-n miért jelennek meg szinte naponta a katolikus egyházat lejárató cikkek?

Figyelt kérdés
Régebben egy normális, független hírportálnak tartottam, de úgy látom, egyre balliberálisabb irányvonalat vesz.
2013. szept. 13. 17:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Igen, valami ilyen cikkre számítottam, köszönöm a linket, elolvasom.
2013. szept. 13. 18:04
 12/37 anonim ***** válasza:
94%

Az USA az más , ott a feketék azóta vannak ott, mint a fehérek.

Így teljes joggal mondhatják magukra, hogy amerikaiak.

Őket afro-amerikaiaknak szokták hívni, a fehéreket néha pedig euro-amerikaiaknak.

Mondd csak, te internacionalista vagy?

A japán emberek engem nem fogadnának el teljes értékű japánnak, hiába modern demokrácia.

A cigány az cigány.

Európában élő, nem európai népcsoport.

2013. szept. 13. 18:06
 13/37 anonim ***** válasza:
23%
Huh, ha a magyar egy veszélyeztetett faj, én örülök, hogy inkább az ember fajhoz tartozom :)
2013. szept. 13. 18:06
 14/37 anonim ***** válasza:
67%
Ki mondta, hogy veszélyeztetett és ki mondta, hogy magyar vagyok?
2013. szept. 13. 18:08
 15/37 anonim ***** válasza:
36%

"A cigány az cigány.

Európában élő, nem európai népcsoport."

Ez az afro-amerikaiakra is igaz...

2013. szept. 13. 18:08
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

Afro-amerikai, az más.

Az afrikai-amerikai rövidítése, tehát Amerikában élő afrikaiak , vagy afrikai származású amerikaiak.

Európában simán afrikainak nevezzük a négereket.

Ők sem európaiak mivel afrikiak.

Európa más, mint az USA.

2013. szept. 13. 18:12
 17/37 anonim ***** válasza:
8%
Vatikán egy pénzmosó lett, tele van minden a pedofil papokról, sok jót nem lehet róluk írni.
2013. szept. 13. 18:13
 18/37 anonim ***** válasza:
22%

# 14/15

Csak közben olvasom a cikket is. Hogy ki szokott ilyeneket mondani, az szerintem így is elég egyértelmű...

Ha valóban japánban élsz, akkor gratulálok egyébként, biztos szép ország, a gaijin dolog sem lehet olyan vészes :)

2013. szept. 13. 18:13
 19/37 anonim ***** válasza:
86%

Nem Japánban élek, de jártam már ott.

A fővárosban nem voltam olyan feltűnő.

De, egy kisebb városban igen kitűntem a tömegben, meg furcsán néztek rám.

Sok japán nem szereti az európaiakat.

2013. szept. 13. 18:18
 20/37 anonim ***** válasza:
19%

Huh, a hozzászólásom fennakadt az "automata trágárságszűrőn" :) Sejtem melyik szóval van a baj, eleve idézőjelbe volt téve, de mindegy, kicsillagozom inkább, így is egyértelmű lesz:

Én továbbra sem látom a különbséget pl: az Amerikában élő amerikai feketék, és az Európában élő európai feketék között, de szerintem (nem jártam utána) az afro-amerikai kifejezést az USA-beli hosszú, intézményesített rasszista időszakot felváltó liberalizmus miatt kellett bevezetni, mert ugye a "******" egy szitokszó (ennek a magyar változata a néger gondolom, kár, hogy ez senkinek sem bántja a szemét idehaza).

Európa abban "más" mint az USA, hogy míg ők egy nyugisabb, de sokáig létező rasszista beilleszkedésű társadalmat haladtak meg hosszú idő múlva, addig mi letudtuk egy gyors holokauszttal...

Csak a mértékek és a súlypontok vannak máshol, a lényeg ugyanaz. Az átlagpolgár itt is és ott is sunyi és gyűlölködő.

2013. szept. 13. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!