Támogatnál egy olyan törvényt, hogy minden munkahely köteles az alkalmazottjainak naponta legalább egy melegételt ingyen biztosítani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 18:14
1/18 anonim válasza:
Nem.
De erre találták ki a cafeteriát!
Igaz csak akkor van értelme ha nem 100%ban adóztatják.
Persze úgy is befolyik adóban csak nem direktbe, sőt fehérítő hatása is van.
2/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogyha valakinek egy fillérje sincsen kajálni de azért bejár dolgozni akkor azért elé tolnak egy tál levest vagy egy sztrapacskát ingyen.
2013. jún. 29. 18:19
3/18 anonim válasza:
Nem. Emiatt sok embert kirúgnának hogy tudják finanszírozni aztán valszeg cserébe odaraknának elénk valami ehetetlen moslékot.
4/18 anonim válasza:
Csöves szállón osztanak ingyen kaját. Menjen oda.
5/18 rémuralom válasza:
Nem. Ha egy cég úgy dönt saját elhatározásából, hogy ő bizony minden alkalmazottjának állja az ebédjét, ám legyen, szívderítő önfeláldozás, de tényleg. A szolidaritás nagyon szép dolog - mindaddig, amíg önként csinálja az ember, nem pedig azért, mert törvény kényszeríti rá.
6/18 anonim válasza:
Nem. Miért is kéne?
Ahhoz képest, hogy mindenki szidja a "kommunizmust", naponta öt olyan ötletet vetnek itt fel, ami oda illene...
7/18 anonim válasza:
Nekem bőven elég, hogy fizetnek annyit, hogy abból ezt biztosítani tudom magamnak. Amúgy is szeretem azt enni, amihez kedvem van (többnyire kiszaladunk valahová ebédelni a kollégákkal), egyáltalán nem vágyom menzakajára.
8/18 anonim válasza:
Én sem támogatnám. Egyáltalán nem megvalósítható.
9/18 anonim válasza:
Szuper ötlet. Minden munkahely köteles legyen alkalmazni egy Michelin-csillagos szakácsot. :)
10/18 anonim válasza:
A fizetés arra van, hogy abból egyen az alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!