Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo-n miért jelennek meg...

Az origo-n miért jelennek meg szinte naponta a katolikus egyházat lejárató cikkek?

Figyelt kérdés
Régebben egy normális, független hírportálnak tartottam, de úgy látom, egyre balliberálisabb irányvonalat vesz.
2013. szept. 13. 17:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

# 19/20

Hmm, mondjuk sok viszonylatban japán is elég konzervatív.

2013. szept. 13. 18:32
 22/37 anonim ***** válasza:

Mert a katolikus egyház egy rakás szar egy halom hazugsággal fűszerezve. A ma az egyházak által tanított keresztény vallást a Khalkédóni zsinat (451. október 8. és november 1.) alkotta meg úgy, hogy az eredeti szentírásokat cenzúrázta, azokból kihagyva és azokat ferdítve írta meg a mai Biblia Light -ot. Ebből kifolyólag, ha az egy épeszű ember végigolvassa csupa ellentmondást és megmagyarázhatatlan dolgot talál benne.

Ebből szerintem sokaknak lejött, hogy létezik egy Hardcore verziójú kereszténység is, ami az igaz történetet írja le. Igen, ez volt az őskereszténység.

A mai egyház ezt gnosztikus kereszténységnek hívja és üldözi is.

2013. szept. 13. 18:49
 23/37 anonim ***** válasza:
19%

"Ha én kimegyek Japánba lakni akkor örökké egy gaijin maradok, mert én európai vagyok."

Ebben erősen tévedsz, Kedves Gyermekem. Te nem vagy európai. Te egy Ázsiai nép fia vagy, vér szerinti rokonaid a japánok, kínaiak, koreaiak, örmények, ukránok és még sokan mások. De Európához van a legkevesebb közöd.

2013. szept. 13. 18:55
 24/37 anonim ***** válasza:
54%

"Egyébként is az Európában élő cigányok európaiak, így egy ilyen kijelentés értelmetlen és önmaga cáfolata is egyben (kivéve persze a szélsőjobbosoknak, akik nem is értik ezt az okfejtést, mert szerintük az embereket csak fajok szerint lehet megkülönböztetni)"

Ha valaki én aztán szélsőjobbos vagyok. Mégis baromság amit írtál. Az embereket nem CSAK faj alapján lehet megkülönböztetni, viszont ez a LEGJELLEMZŐBB ez alapján KELL elsősorban megkülönböztetni őket, mivel ez az egyetlen olyan ismérv, mely már a születése pillanatában fennáll és a haláláig végigkíséri. Hiába próbálnád te hajszín, vagy belső tulajdonságok alapján ítélni meg, hiszen azok egyike sem állandó. Példákat erre most nem szeretnék gépelni, majd ha felnősz megérted, de a lényeg nem változik, más alapján NEM TUDOD megkülönböztetni.

Vágod?

2013. szept. 13. 19:00
 25/37 anonim ***** válasza:
35%

"46%, a zseniális napkeresztény wololozásodról igazán kiírhatnál egy összefüggő "kérdést", amiben leírod kompletten mi jár abban a pszichiátriai kezelést igénylő turbósított fejedben :)"

Előbb talán sajátítsd el a magyar nyelvet, Kedves Gyermekem! Ha ezen tudás birtokában lennél akkor, ugyanis már megértetted volna. :)

2013. szept. 13. 19:02
 26/37 anonim ***** válasza:
Mink ősmagyarok nem szeressük a körösztyén egyházat.
2013. szept. 13. 19:04
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

"Huh, ha a magyar egy veszélyeztetett faj, én örülök, hogy inkább az ember fajhoz tartozom :)"

Ebben tévedsz. Olyan faj nem létezik. Az egy gyűjtőnév az emberi fajokra.

2013. szept. 13. 19:06
 28/37 anonim ***** válasza:

46%

Én csak félig vagyok magyar, nem hiszem, hogy a magyarok ázsiaiak lennének.Nem úgy néznek ki.

Persze, ez a nyelv nagyon egyedi, különleges, nagyon egyedülálló és semmi más nyelvhez nem hasonlít.

2013. szept. 13. 19:08
 29/37 anonim ***** válasza:
75%

" Ki mondta, hogy veszélyeztetett és ki mondta, hogy magyar vagyok?"

Korcsosult fajjáaknak meg itten nincs heje.

2013. szept. 13. 19:09
 30/37 anonim ***** válasza:
10%

"Én csak félig vagyok magyar, nem hiszem, hogy a magyarok ázsiaiak lennének.Nem úgy néznek ki."

Ha nem úgy nézel ki, miért hiszed, hogy magyar vagy?

"Persze, ez a nyelv nagyon egyedi, különleges, nagyon egyedülálló és semmi más nyelvhez nem hasonlít."

Ez az ősnyelv. Ebből alakult ki az összes többi. Ugyanúgy nem hasonlít mint egy tyúk egy tojásra, egy petesejt egy emberre. Nem hasonlóság kérdése ez.

2013. szept. 13. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!