Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok ugyanúgy ki fognak...

A magyarok ugyanúgy ki fognak szorulni Észak-Magyarországról, ahogy a szerbek Koszovóból?

Figyelt kérdés

2013. szept. 13. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a tizenéves korosztályban fele-fele az arány. Újszülöttekből szerintem még több.
2013. szept. 13. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ha nincs aki eltartja őket akkor elvándorolnak oda ahol van. "

Eltartjuk őket mégis lopnak, rabolnak (tisztelet a kivételnek) ha nem kapnának segélyeket, -amiből jobban élnek, mint a dolgozó emberek- még többet lopnának, csak nyíltabban. Mert neki az jár, ők a kisebbség, a szegény elnyomott népcsoport.

2013. szept. 16. 04:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Talán. :(

De nem tudom hogy miért mondják sokan azt a hülyeséget hogy Magyarország elveszti Észak-Magyarországot meg Észak-Magyarország leválik Magyarországról. Ez hülyeség!

De most komolyan ha lenne olyan ország hogy "Cigányország" akkor mi a fenéből lenne gazdasága? És ki tartaná el őket abban az országban? Mert a 99%-uk biztos hogy nem dolgozik! Vagy elkezdenek dolgozni(ami úgyse fog megtörténni) vagy éhen halnak.

2013. okt. 20. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Élősködőkről beszélünk, így nem várható, hogy nagyobb blokkok teljesen elcigányosodjanak. Ha más nem, akkor elmennek külföldre mint ahogy a román, bolgár cigók is elözönlötték Nyugat-Európát. Nem tudom mi lenne a megoldás. A pátyolgatásuk legfelsőbb politika szintre van emelve, az integráció pedig sem nekik, sem politikának nem igazán érdeke. Nekik azét nem, mert jó részük teljesen jól el van a putriban a segéllyel + a lopásokkal/rablásokkal, náluk a munka szitokszó. A politikának pedig azért nem, mert bizonyos körök rendkívül jól élnek a különböző integrációs ötletelésből/handabandázásból, remekül lehet alkalmazni a magyarok és cigók között az oszd meg és uralkodj elvet, választásoknál pedig egy homogén könnyen mozgósítható csoportot jelentenek. Nem véletlen, hogy rendszeresen felröppenek a hírek szervezett szavazó szállításokról és ebben az esetben az egyik végállomás a helyi cigósor.
2014. febr. 10. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!