A Jobbik miért nem kampányol azért, hogy ha cigány által ér sérelem egy magyart, akkor azt egyből rasszista indíttatású ügyként kezeljék, mint ahogy fordítva folyton teszik?
Nem mert rögtön minden hírcsatorna kiforgatná a szavaikat és elkezdenének neonácizni meg fasisztázni. Az emberek többsége meg azt se tudja mit jelent csak a tv azt mondta hogy milyen rossz és ezért a jobbik veszít a népszerűségéből.
Azt persze nem mutatták a tv-ben hogy a bíróság kimondta hogy a jobbik nem neonáci.
Egyébként eddig az emberek akiket kérdeztem hogy miért rossz a jobbik 80%-uk azt mondta hogy gazdasági csőd lesz miattuk. Én megkérdeztem hogy olvastátok a programjukat. Válasz nem de azt hallották. Ilyen a magyar.
Akkor vagy 2 hétig nyivákolnának a liberósok!
Igaz most is.
Láttad a közkutak nyomáscsökkentésénél is mekkora ordítozás volt?
A liberálisok valóban eltúlozzák a rasszista, neonáci kártya kijátszását, nem csak a cigányok jogait kellene védeniük.
A Jobbik is inkább a cigány bűnözők által elkövetett bűncselekmények idején aktivizálódik. A magyar bűnözők által elkövetett bűnök ellen is ugyanúgy fel kell lépni.
De a bűncselekmények hátterében általában nem rasszizmus áll, hanem főleg nyereségvágy, valamilyen személyes konfliktus stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!