Még nem olvastam végig a cikket, csak félig, de nagyon igaz, amiket ír. Ennél pontosabbat én még nem olvastam. Most már kíváncsi vagyok a szociológus könyvére is.
2013. júl. 24. 21:22
2/13 anonim válasza:
"2002 és 2006 között az Informatikai és Hírközlési Minisztérium politikai államtitkáraként, majd 2006 és 2010 között a közpolitikai igazgatóként aktívan hozzájárult a magyar információs társadalom kiépítéséhez."
tevékenységéről pár szót!
2013. júl. 24. 21:30
3/13 anonim válasza:
Még nem, de igazat ír.
2013. júl. 24. 21:33
4/13 anonim válasza:
Megrendeltem a könyvét! Nagyon kíváncsi vagyok, miket ír. Első vagyok.
2013. júl. 24. 21:39
5/13 anonim válasza:
De hát a második is megírta, hogy ez az ember a szocik embere volt :DD
Hogyan írhatna igazat egy full elfogult ember?
Szánalom, hogy van aki ilyenekből táplálkozik, olvassatok akkor inkább Török Gábort vagy valami,t ami senkihez se húz.
Amúgy a cikkben nagyon szépen benne van a politikai szektás recept: Elmondani, hogy az ellenség bizony gonosz, igazolni, hogy mi okosak vagyunk és átlátunk a gonosz ellenségen, elmondani, hogy nem értelmetlen a harcunk mert az ellenség meg fog bukni (ez fontos, nehogy valaki elkedvtelenedjen a közvélemény kutatások láttán)!
2013. júl. 25. 08:35
6/13 A kérdező kommentje:
Csepeli György a szocik embere - ez a hét (rossz) vicce...
2013. júl. 25. 17:30
7/13 anonim válasza:
Aki államtitkár és a sulinetes "bizniszben" tevékenykedett, az ne papoljon maffiáról, korrupcióról.
Ne linkelgessenek semmit az olyanok, akik úgy tesznek, mintha a Simicska-Nyerges érdekeltségek tarolását a közbeszerzéseken, a trafik- és takarékmutyit és a jó néhány további disznóságot meg se látnák...
2013. júl. 25. 19:25
9/13 anonim válasza:
És nem mellesleg Csepeli György nem "tevékenykedett a sulinetes bizniszben". Ajánlom, hogy töröltesd a moderátorokkal ezt a válaszodat, mert megmutatom a professzor-akadémikusnak ezt a rágalmadat, ő pedig majd megteszi a megfelelő jogi lépéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!