Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz ez, hogy Kádár Jánosnak,...

Igaz ez, hogy Kádár Jánosnak, Losonci Pálnak, együtt nem sikerült a 40 év alatt, annyi vagyont összeszedniük, mint a mostani politikusnak 4 év alatt?

Figyelt kérdés

2013. aug. 31. 01:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan kiáltsd "demagógia!", legalább nem azt mondod "hazugság". Na megint demagóg vagyok...

A vért mindig mi pisáljuk, az adófizetők. (lásd nyugdíjvagyon - megint demagóg vagyok)

"Az állami vagyont jórészt bagóért privatizálták." - Végre valamiben egyet értünk.

Elismerem, hogy az átkosban rosszul kufárkodtak a rájuk bízott (elkobzott) vagyonnal, de a privatizáció gyakorlatilag az eredeti tőkefelhalmozás nevű szabad-rablás volt. Sógor, koma, jó barát.

A kártalanítást hagyjuk, mert az lett volna kártalanítás, ha mindenki visszakapja amit elvettek, nem pedig Monopoli-pénzzel szúrják ki a szemüket. (lásd Kárpótlási Jegy)

Kárpótlási jegyből csak az lett oligarcha, aki bagóért felvásárolta a károsultaktól.

Ez megint demagógra sikerült.

Igen, az első Orbán kormányra gondoltam, csak azokat a bizonyos intézkedéseket még az elődje hozta. el is bukták a választást miatta...

2013. szept. 1. 17:50
 32/32 cseppszi ***** válasza:
Abban az időben senkinek sem volt úgynevezett magán vagyona. Párt és KISZ vagyonok voltak, amit egy meglehetősen szűk kör élvezett. Szóval voltak nagy vagyonok a közösben, de gyakorlatilag csak a felső vezetők szűk köre használhatta.
2021. szept. 20. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!