Igaz ez, hogy Kádár Jánosnak, Losonci Pálnak, együtt nem sikerült a 40 év alatt, annyi vagyont összeszedniük, mint a mostani politikusnak 4 év alatt?
Nyugodtan kiáltsd "demagógia!", legalább nem azt mondod "hazugság". Na megint demagóg vagyok...
A vért mindig mi pisáljuk, az adófizetők. (lásd nyugdíjvagyon - megint demagóg vagyok)
"Az állami vagyont jórészt bagóért privatizálták." - Végre valamiben egyet értünk.
Elismerem, hogy az átkosban rosszul kufárkodtak a rájuk bízott (elkobzott) vagyonnal, de a privatizáció gyakorlatilag az eredeti tőkefelhalmozás nevű szabad-rablás volt. Sógor, koma, jó barát.
A kártalanítást hagyjuk, mert az lett volna kártalanítás, ha mindenki visszakapja amit elvettek, nem pedig Monopoli-pénzzel szúrják ki a szemüket. (lásd Kárpótlási Jegy)
Kárpótlási jegyből csak az lett oligarcha, aki bagóért felvásárolta a károsultaktól.
Ez megint demagógra sikerült.
Igen, az első Orbán kormányra gondoltam, csak azokat a bizonyos intézkedéseket még az elődje hozta. el is bukták a választást miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!