Hogyan tudhatom meg, hogy apám valóban besúgó volt-e?
****ma 05:10
Még mielőtt mindenkit bemaszatolnál, én sem (44) és apám sem (73) volt besúgó. Nem volt autónk, nem éltünk jól a Kádár-korszakban, sőt sok helyen üldözték a családot.
Aki besúgó volt régen, most is az. Ők a Kádár-korban is jól éltek és most is.
"Igazából ez mért fontos? Mindenki besúgó volt, ahogyan ma is az. Ember, embernek farkasa és a besúgók egymást is besúgják, ma sincsen kivétel."
Tipikus példája, amikor a sz.r emberek azzal mosdatják magukat, dehát mindenki olyan volt. Amikor az adócsaló szerint, mindenki csal. Nem. Nem volt mindenki sz.rember, sokan megtartották a gerincüket (a családod és te nyilván nem).
Köszönöm Mindenkinek!
Sokat tanultam... Elkeserítő az egymás gyalázása! Írom ezt, mint biztos FIDESZ-es szavazó...
Szembe kell nézni a történtekkel, mert enélkül nem tudunk az ilyeneken túllépni..
Hogy miért tettem fel a kérdést?
Mert Sokszínű gyermekkorunk volt:
Vörös,lila, kék, zöld, barna, halványbarna... ami 14-21 nap alatt eltűnt.
Nem akartam apám szemére hányni, csak egyetlen egyszer jó lett volna a Testvéreimmel a Fedőnevén szólítani.
Mert gyűlölet nincs bennünk, csak jó lett volna, ha tudja, hogy tudjuk...
Köszönöm még egyszer Mindenkinek, aki megtisztelt válaszával!
Ha olyan "jó besúgó" volt, akkor '89-ben - a nagy menekítések idején - valószínű, hogy az ő dokumentumai is eltűntek, mert a "nagyobbaké" valahogy pont elveszett!
Persze sok maradt, de azok a kisebb halak voltak - azokat hagyták a "nagyok" a sz*rban...
A fő "elvtársak" meg élik világukat 23. éve békében, nyugalomban, kiemelt anyagi biztonságban...
Hajrá fidesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!