Ez tényleg így van a Mercedes gyárban, több multicégnél? Valóban igaz? Mi folyik itt?
Tudom hogy ez az oldal nem a legmegbízhatóbb , leghitelesebb portál.
Gondoltam megnézem milyen hülyeségeket írnak a kurucinfon ,mire megakadt a szemem ezen a cikken.Ha igaz amiket írnak , akkor ez több jogba és törvénybe is ütközik.Egy munkajogász tényleg megpiszkálhatná a dolgokat.
Dolgozik valaki ebben a gyárban?
Esetleg megtudná erősíteni illetve cáfolni valaki a cikknek leírtakat?
A Suzuki nem az a gyár ahol mindig meg kell hajolni , hogyha bejön a főnök?
Vagy az egy dél-koreai autó gyár volt?
Hallottam hogy a suziban is voltak durva dolgok.
nyilván el van tulozva a cikk... a magasabb rangu személy jön a gyárba az persze mindenhol így müködik. a bérezés törvényes keretek között folyik, csak éppenséggel a pótlékokat nem rég teljesen megnyirbálták. ezt az én cégemnél ugy kompenzálták hogy a kiesett műszakpótlék része helyett bevezettek egy ugynevezett teljesítény pótlékot, ami a norma és a selejt szám alapján változott termékenként.
az hogy protekció van az nem csak a Mercedes gyárban van, hanem magyar cégeknél (sőt ott jobban) volt nekem fönököm aki azért rugott ki mert nem voltam hajlandó szexuális szolgáltatást nyujtani, de hallottam olyanról is hogy az IQ szintje 0 kisasszonyt kinevezték -persze jó nagy gázsival- energia takarékossági menedzsernek: a feladata az volt hogy ellenőrizze hogy az üres termekben le van kapcsolva a villany... csak azért mert jó volt a kéz-száj munkája...
de olyan is van hogy a csoport vezető szív szerelmének egy szalmaszálat se kell arrébb raknia, a másik meg az ő munkáját is végezze el..
egy halom olyan dolog van minden cégnél hogy ha nem tetszik el lehet menni van sok munkanélküli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!