Mit jelez Orbán stadionépítési őrülete?
A legújabb számítás szerint már 130 milliárdnál tarunk, ennyiért építenek pár ezer embernek közpénzből stadiont. Ez már egy tranzakciós adó nagyságrendjével vetekszik. A legutóbbi drasztikus emelést simán elkerülhettük volna, ha nem építenek stadiont.
Kinek éri ez meg? Szerintem szavazatot sem hoz. Én nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy Orbán megőrült, és egyre több ilyen félelmetes, agyament dologra ragadtatja magát. Vagy nem jól látom?
Itt olvasható az összesítés, de lehet, hogy még nincs vége... (Elnézést a hülye reklámért, én nem tudtam kikapcsolni, ki kellett várnom.)
"Teherforgalom is pontosan ezért megy az autópályán, mert a vonatokkal jóval több idő."
Kedves 51%-os!
Ezt, és a hasonló gigantikus hülyeségeidet azért ne mondogasd nálunk, a Műegyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karán, mert körberöhögünk. :)
Miért még nem tanították neked, hogy amit kamionnal 1 nap alatt el lehet szállítani azt vonattal legalább 1-1,5 hétbe telik...
Neked ilyen alapdolgokat még nem tanítottak? Ehhez nem kell egyetem...
Gondolom a műegyetemen gyakran tanítják, hogy az élelmiszereket hűtőkocsikban szállítják ...
Vonatot csak azoknak éri meg szállítani, akiknek számít az ár és nem számít az idő. ( építőanyag, egyéb nyersanyag, vagy gépek) ahol A pontból elviszik B-re és B ponton már nem kell rögtön tovább szállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!