Karácsony miért blokkolja a minidubajt?
Nem vagyok fideszes, de ezt nem értem. Jó lenne, ha valaki eltudná magyarázni, hogy pontosan miért blokkolják a minidubaj projektet?
Az egy hatalmas nagy fejlesztés lenne, csomó pénzt hozna utána. Maga a terület meg egy putri, drogosok laknak ott a bokrokban... Így csak ott áll üresen és pusztul minden nap.
Én sem értem.
Évek óta ott áll, bomlik az a telek.BP önkormányzat rég megvehette volna és hasznosíthatta volna, ha annyira kell nekik.
Viszont a jelenlegi telkeivel sem kezd semmit.
Karácsony meg megütheti a bokáját, ugyanis az erősebb kutya b_szik.A Fidesz eddig kvázi csak előjátékot játszott vele.Rendesen kitudna vele babrálni.
Egyszerű, eladnak 50,9 milliárdért 85 hektárt külföldre.
De olyan állami vállalásokkal mit ez nem fog fedezni.
pl. az itt lévő vasút vonal fejlesztése és fedése, ami felett parkot alakítanak ki, az 1 -es földalatti meghosszabbítása...
És persze ezekre a kiemelt állami beruházásra már meg is lenne a NER cimborák, akik túlárazott kivitelezők lennének.
Vagy is egy iszonyat költséges és veszteséges projketről van szó.
És ebbe még nincs benne, az hogy az arabok mit is szeretnének itt, amit sokan vitatnak.
#20:44
Köszi az értelmes választ!
A túlárazott ner cimboráknak a sejk fizetne, nem? Hisz ő a megrendelő.
Miért lenne veszteséges? Egy ilyen hely vonzza az embereket és a pénzt, de amúgy ez mellékes. Most Bp. élhet az elővásárlási jogával 50 milliárdért, amit am annyira nem értek, mert ha van egy területem és az állambácsi kijelöl rajta egy kisebb területet akkor azt megkell vásárolnom, ha azt akarom, hogy továbbra is az enyém legyen???
Na de, ha megveszi Bp. akkor kiépíteni már nem lenne pénz. Most az arabok költenének rá, eltűnne az a hatalmas putri ami 40 éve ott van és senki sem épített ott semmit. Nyilván az államnak sincs pénze rá (vagyis lenne, ha nem yachtokat vennénk, de nem akar rá költeni, inkább úgy mondom).
De most minimális pénz befektetéssel ott épülhetne egy csúcs high-tech városrész. Nyilván mégjobban felhajtaná ott a lakás árakat, de nekem mindegy, hogy valamit 60 millióért nem tudok megvenni vagy 100 millióért. A hétköznapi emberek lakhatási válságát külön programmal lehet csak megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!