Karácsony miért blokkolja a minidubajt?
Nem vagyok fideszes, de ezt nem értem. Jó lenne, ha valaki eltudná magyarázni, hogy pontosan miért blokkolják a minidubaj projektet?
Az egy hatalmas nagy fejlesztés lenne, csomó pénzt hozna utána. Maga a terület meg egy putri, drogosok laknak ott a bokrokban... Így csak ott áll üresen és pusztul minden nap.
"Akkor miért nem csinált semmit 10 évig?"
1 - 4 éve főpolgármester
2 - A terület az államé, most akarja az állam eladni. Eddig eladni sem akarták, hiába akarta volna megvenni a főváros.
"Túlárazott albérleteket"
Annyit kér érte amennyit akar. Ha kifizetik akkor nem túlárazott, ha nem kell senkinek akkor meg csökkenti az árat, ennyi.
Amit írtam, az még az arab beruházás előtt.
Feltételekkel veszi meg, amihez olyan infrastruktúra fejlesztés kérnek, ami normál esetben is jóval túllépi a vétel árát, ezt persze már le is osztották a szokásos haveri körbe.
A 15 év távlatában ki fog építeni ott ami alatt az infrastruktúrát le ki kell építeni a magyar államnak és Budapestnek, azt nem tudni mivel dolgoztat majd a sejk.
Itt még csak pletykák vannak.
"Egy ilyen hely vonzza az embereket és a pénzt,"
Egy olyan hely ahol 1 felhőkarcoló áll nem fog vonzani senkit, mert látványba is szar lesz Budapesthez képest. Aki ilyet akar elmegy Amerikába.
"Attól, hogy egy terület az államé, a polgármester még tervezhet vele valamit."
Minek? Jó hogy nem neki kell a debreceni parkosítást megterveznie... Semmi köze hozzá, ne arra költse már a közpénzt hogy más tulajdonában álló telkekre készít projekteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!