Ha kimondják az hogy cigány volt mi történik?
Ez egy elméleti kérdés.
Tegyük fel ha mondjuk valakit megvernek a cigányok, és az kihangsúlyozza mondjuk tényeknek, hogy azok voltak mi történik ? Vagy a riport elején mondják nekik, hogy ne mondják ki hogy az volt ?
A politikusok mindig is féltek a népharagtól.
Gondoljunk csak Budapesten a Siemens Combino villamos esetére.
Csak azért lett megcsinálva, mert a Demszky félt a népharagtól.
Ugyanis , hogy a cigánykérdés idáig fajult az igen nagy részben a vezetés hibája,meg maguké a cigányoké , persze.
Mindig azt mondjátok, hogy kozmetikázzák a statisztikákat.
Hát , itt is kozmetikázzák, az biztos.
Gyakran a rendőr is lebeszéli az embert, hogy feljelentse a cigányt."Ugye nem akar feljelentést tenni?"
A másik, hogy sokan félik feljelenteni, mert másnap rád támad az egész peleputty.
Sokszor be sem jelentik az egészet.
Ezért, a statisztikák csalnak.
aha. ha a statisztikák csalnak, akkor honnan van ez mérhetetlen nagy tudás? akkor honnan lehet tudni, hogy nem csak ötezer cigány bűnöz, hanem ötszázezer?
ráadásul azt sem értem, hogy titkol el a rendőrség ennyi bűnesetet, amikor a fókusz már egy tyúklopásból is képes riportot készíteni. meg állandóan azt hallom, hogy mészárolják a magyarokat. a rendőrségi statisztikákban nincs benne ez a rengeteg gyilkosság. persze értem, eltitkolják. de a családtagoknak sem tűnik fel, hogy eltűnt a szerettük?
A saját bőrünkön tapasztaljuk , mindegy, hogy nyugat, kelet, vagy Közép-Magyarország.
A tapasztalat az tapasztalat ,ezzel szemben nem számítanak a statisztikák.
Több száz év tapasztalattal szemben meg pláne.
" mindig őket védi az ország."
Hát az "egész ország" biztos nem!
Tetro.
Én laktam olyan környéken ami tényleg, zűrös.
Hidd el, nem lettél volna a helyembe.
Miután elköltöztünk onnan, utána elég sokszor ráfáztam a naivságokra, meg , hogy azt mondtam "nem lehet általánosítani".
Nem kevésszer szívtam meg emiatt a felfogásom miatt.
Ma már megtanultam, hogy cigánnyal szóba sem szabad állni.
Egyszerűen nem.
Megbízhatatlanok , rossz emberek.
Sosem lennék képes megbízni 100 százalékosan egy romában.
17.53
a saját bőrödön tapasztalod hogy a romák bűnözők? nem egy-két esetet tapasztalsz, hanem a romák többsége már ártott neked? jó nagy bőröd lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!