Ja, csakhogy eszük ágában sincs kifizetni, ezért jajveszékelnek meg köpködnek a csúnyarossz bankra. Úgy értelmezték a pontagyukkal a hitelt, hogy csak bemennek a bankba a két szép szemükkel, és már csinálhatnak is durrbele bumm 50 millás kiadásokat, elvégre a hitel = ingyen pénz, aztán majd a jóisten úgyis visszafizeti helyettük, mert a plazmatévét és a Ford Mondeót nem esik jól eladni...
Ha ilyen szinten ostobák voltak, meg is érdemlik hogy kipakolják őket az utcára, aztán boldoguljanak ahogy tudnak.
Egyetértek az előttem szólóval
aki olyan idióta volt hogy leszarta a kockázatot, a kamatokat, csak fölvette, hogy egy plazmatévével több legyen a hálóban, az így járt, megérdemelte
Ez volt a tanulópénz
Persze ha most kisegítjük, abból nem fog tanulni, azt látja majd hogy nyugodtan verheti magát adósságba, majd lesz aki kimenti a kakiból
Nem kéne!
Egye csak meg amit főzött
Hadd hőbörögjenek
Remélem egyiket se fogják az állam pénzén kisegíteni
Hülye volt? Nagy kiadást csinált? Tudta, hogy nem lenne szabad, de mégis?
Persze most mind elvárja, hogy az adófizetők fizessék vissza helyettük...hát ezt nekik!
Egy forintot se, egyiknek se!
#2 az idióta az te vagy
Kaptad is a mínuszt
#4 én nem vettem fel hitelt, úgyhogy semmi nem fog a nyakamba szakadni
Te fölvetted, pofára estél, így jártál
Te is kaptad a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!