Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rosszabbul élünk mint 4 éve?

Rosszabbul élünk mint 4 éve?

Figyelt kérdés
Rosszabbul élünk mint 4 éve?

2013. aug. 10. 21:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
A módszerváltás óta folyamatosan egyre rosszabbul élünk.
2013. aug. 11. 08:12
 22/25 anonim ***** válasza:
ja!
2013. aug. 11. 10:59
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja, rosszabbul kefélünk, mint 4 éve.

Hejj, boldog fiatalság...

2013. aug. 11. 16:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Sokkal rosszabb a helyzetem, mint négy éve, a havi fizetésem eddig 50 ezerrel csökkent és úgy néz ki, tovább fog. Még mielőtt bárki lehurrogna, hogy milliós kereset mellett az az 50 ezer semmi, közalkalmazott vagyok.

Nyaralni két éve nem voltam, előtte minden éven egy hét tengerpart (persze nem all inclusive egy ötcsillagos szállodában, de voltam valahol)

2013. aug. 11. 22:04
 25/25 anonim válasza:
Mi rosszabbul élünk mint 4 éve.Régen megengedhettünk magunknak extra dolgokat (édessg, üdítő,kirándlások, kocsikázás) mára meg odáig süllyedtünk, hogy 50 százalékosan leárazott húst eszünk, mert teljes áron nem engedhetnénk meg magunknak, de a tejtermékekkel is hasonló a helyzet. Anyámat már 9 hónapa nem láttam, mert kénytelen volt külföldön munkát vállalni, hogy ki tudjuk fizetni az albérletet, de ott is munkahelyről munkahelyre vándorol, mert sosincs munka.Én itthon a mamámmal élek, de a kevés nyugdíja nem tart sokáig ráadásul a kutyámnak érzékeny a gyomra így rá is elmegy havi 12 ezer. A kocsinkban is télen lemerült az akkumulátor azóta nem volt annyi fölös pénzünk, hogy vegyünk egy akksit. Még a számítógépem is tönkrement így kénytelen vagyok telefonról netezni (3 hónapig ingyenes) pedig azelő mindig volt pénz, ha valami elromlott. Hónapokig hűtő nélkül voltunk így néha romlásnak indult húst enni.Szóval kijelenthetem, hogy rosszabbul élek mint 4 éve
2013. aug. 25. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!