Nem dávid kérdése:
Rosszabbul élünk mint két éve?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 04:19
1/18 anonim válasza:
Én jobban élek. De ehhez nincs köze a politikának.
2/18 anonim válasza:
Én is jobban élek, de nem olyan stabil a dolog, mert csak 1 cégben dolgozom. Akkor érzem jobban magam, ha legalább kettő van a hátam mögött.
4/18 anonim válasza:
Rosszabbul,és körülöttem mindenki. Csak a magas jövedelműek élnek jobban.,
6/18 anonim válasza:
Én nem élek rosszabbul, de ezt magamnak köszönhetem.
Még nem adózik mindenki!!!!!
Sok még a segélyes, túl sok.
Sok a rokkantnyugdíjas, az özvegyi nyugdíjas, a korengedménnyel nyugdíjba vonult rendőr, tűzoltó, a sok egyetemista. Vannak még azért bőven,akik helyett fizetünk. Lassan, de ez is kevesebb lesz már.
7/18 anonim válasza:
"Végre mindenki adózik."
Hol Kínában?
8/18 anonim válasza:
Dehogy lesz kevesebb 49-es, sőt must ugrott meg igazán. A közmunkaprogramok dolgozói csak papíron adóznak, valójában ugyanazt a pénzt adják az államnak vissza amit eleve tőle kapnak a tényleges adózók pénzéből. A Fidesz csak legalizálta a kapun belüli munkanélküliséget. És életformává tette az államból élést. A valóságban az adót nem fizetők száma most érte el eddigi csúcspontját.
9/18 anonim válasza:
A Fidesznek és adótörvényeinek köszönhetően tömegesen adtak vissza vállalkozásokat. És már senki nem is gondolkozik, hogy engedélyt váltson, csinálja inkább feketén.
10/18 anonim válasza:
Nem élek épp rosszabbul, de ezt csak a saját (fekete) munkáimnak köszönhetem. Ha bérből és fizetésből kellene megélnem már éhen haltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!