Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rosszabbul élünk mint két éve?

Nem dávid kérdése:

Rosszabbul élünk mint két éve?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 04:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, bár most állunk legjobban anyagilag, de keresni rosszabbul keresünk.Most amit megkerestünk eddig, arra próbálunk vigyázni.
2012. jan. 6. 07:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen rosszabbul élünk mint két éve,de jobban élünk mint két év múlva fogunk.
2012. jan. 6. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Én már kb 10 éve egyre jobban élek. Ez nem politikafüggő.
2012. jan. 6. 08:51
 14/18 Antimod ***** válasza:
83%

Rosszabbul, mert az ország helyzete is rosszabb. És nem hiszem, hogy két éven belül tartós javulás állna be. Igazából a spirál már legalább 7 éve erősen lefelé tart.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 6. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabbúl!

Persze jóval kevesebbet is dolgozom, mert nincs mit.

Talán engem hamarabb elért a visszaesés mint sokakat.

Azt hogy élek csak a fekete munkának köszönhetem és annak hogy elkezdtem az önfennatrtó állapot megvalósítását.

Sokaknak az egy kulcs, hozott némi hazsnot és ma jobb nekik valamennyivel, de kár ebben bízni, ez csak önámítás.

Egyrészt a recesszió természete hogy terjed a leépülés, másrészt a hiányt az állam nem igazán képes már a szegényebbekre hárítani, és az egy kulcs haszna hamar minuszba fog fordúlni. "már az idén"

Hatalmas visszaesés áll előttünk, ami akár 10 éves is lehet, és aki azt hiszi hogy kimarad belőle az naiv.

2012. jan. 6. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Ez a sok r*hadt feketemunkás, emiatt nincs bevétel, mert b*sznak fizetni a járulékokat, meg is érdemli, hogy nyomorognak.
2012. jan. 6. 09:51
 17/18 Antimod ***** válasza:
77%

"Ez a sok r*hadt feketemunkás"

A sok r*hadt feletemunkás azért fekete, mert másképp nem lenne állása. Azért nem lenne állása, mert - sok helyen - nem tudnák kifizetni a járulékaikkal megterhelt bruttó bérüket, mert túl magasak az adókulcsok.

Miért magasak az adókulcsok? Mert sok a feketemunkás, kevés az adózó. Ez egy ördögi kör, de valahogy meg kellene törni, mert így a tényleg rendesen adózók, vagy kényszerből adózók (pl. bejelentett munkavállalók) szívják meg, de rendesen.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 6. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

Én jobban élek, de a politikához ennek semmi köze.

Kerestem aktívan egy jobb állást, jobb (vezető) pozíciót. Eltartott egy darabig, de sikerült.

Hát...ha arra vártam volna világ életembe, hogy majd a politikusok megoldják az életemet, akkor 8 általánosnál megálltam volna és robotolnék a helyi gyárban 12 órát 70.000-ért, aztán várnám, hogy a "dübörgő gazdaság"-ban majd egyszer csak 300.000-at fogok keresni. :))))

2012. jan. 6. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!